maanantai 10. marraskuuta 2008

Muistojen täyteinen viikko

Viime viikko tuntui menevän kuin siivillä. Mukavia muistoja silti yhtä kaikki :)

Keskiviikkona kävin kaupungilla erään ystäväni kanssa. Uskomatonta että aika on mennyt todella nopeasti, sillä hän lähtee Afrikkaan jo viikon päästä. Emmekä näe sitten puoleen vuoteen. Oma matkakuume vain nousee, kun kuuntelee hänen puheitaan tulevasta puolivuotisesta! Tuntumaa matkusteluun otimme Dragon Shengissä. Mikä himo kevätkääryleisiin voikaan tulla...

Torstaina sain iloisia uutisia, sillä paras ystäväni Espoosta tuli tervehtimään kotiväkeään tänne pohjolaan. Torstain ja perjantain välinen yö menikin lähinnä kuulumisia vaihtaessa ja muutenkin höpöttäessä. Mikä ikävä olikaan ehtinyt olla...

Perjantaina koetti pitkään suunniteltu tapahtuma, kun järjestimme ystävälleni yllätysläksiäiset Kivistön majalla. Väkeä oli vähän päälle parikymmentä, joten olikin oikein hyvä, että emme järjestäneet tapahtumaa kenenkään kotona.
Ilta jakautui kahteen teemaan, ensimmäinen osio oli Suomi ja suomalainen joulu ja toinen teema oli Afrikka. Tunnelma oli mieletön, kun vanha mökki oli koristeltu joulukuusella, köynnöksillä, jouluvaloilla ja kynttilöillä. Pihalla tunnelmaa loivat suuret roihut, sillä ulkovaloja kyseisessä paikassa ei ole. Oli mukava tutustua myös sellaisiin ihmisiin, joitan en ollut koskaan aiemmin tavannut. Ja eihän joulua ole ilman joulupukin vierailua!
Toinen puoli mökkiä oli koristeltu afrikkalaistyylisillä kankailla, patsailla, tyynyillä ja punotuilla astioilla. Taustalla soi afrikkalainen musiikki.
Illan ohjelmaan kuului joulupukin ohella aistimatka Afrikkaan, diashow ystäväni elämästä, saunomista puusaunassa avantouinnin kera, ja tietenkin teemaan sopivaa ruokaa, josta minä vastasin. Menuun kuuluivat mm. tansanialainen lihapata kookosriisin kera, couscoussalaatti, porkkanalaatikko, karjalanpiirakat munavoin kera, ja jälkiruokana oli esimerkiksi afrikkalaista hedelmäpiirakkaa. Hyvää ruokahalua!

Juuri nyt olen taas pitkästä aikaa äidin luona maalla. Joten suklaan ja kinuskikastikkeen tuoksuisia terveisiä teille kaikille :)

Ei kommentteja: