torstai 8. lokakuuta 2009

Vuodet vierivät

Näin on jälleen yksi vuosi vierähtänyt ohi, ja tänään on vietetty perheen kesken minun tämänpäiväisiä synttäreitäni, ja kissapojan eilisiä synttäreitä. Perinteisiin kuuluu, että varsinkin Fabun syntymäpäiviä vietetään hauskoissa ja kissamaisissa merkeissä (tosin tänä vuonna minunkin päiviäni juhlitaan hieman enemmän, kun tulee pyöreitä vuosia täyteen).
Tällainen siis oli päivänsankarin asukokonaisuus tänä vuonna;


Rusetti puuttui tänään. Sunnuntaina kun meille tulee enemmän vieraita, niin sitten laitetaan vielä sekin, vaaleansininen rusetti.

Kakku on ihan tosi hyvää!!!


Tällaiset lahjat sain tänä vuonna äidiltäni ja hänen mieheltään :)


Tämä on Fabun "pääsynttärilahja". Koskapa nyt on monta juhlapäivää ollut, ja on vielä tulossa, niin olen jakanut lahjat jokaiselle päivälle, ettei tule pettymyksiä kun "muut saavat lahjoja enkä minä saa". Tämä tässä on "karkkipeli". Noiden pallojen alle laitetaan herkkuja, ja sitten palloja liikutellaan että saadaan herkut parempiin suihin. Kuvassa näkyykin jo yksi sylkitahra, pitihän peliä kokeilla heti. Toisella puolella lautaa on vielä toisenlainen pallopeli :)

7 kommenttia:

Katariina kirjoitti...

Onnea kumpaisellekin :) Olisin kiinnostunut tietämään, onko tuo kissan aivonystyräpeli saanut suosiota? Itse olen usein miettinyt kans vastaavan hankkimista...

Elina kirjoitti...

Katariina: Kiitos paljon :) Kyllä Fabu ainakin innokkaasti siirteli palloja tieltä, kun haistoi että nameja on sinne piilotettu. En tiedä tulevasta suosiosta, mutta nyt alkuunsa ainakin on ollut melkoinen "hitti" :)

Lennu kirjoitti...

Onnittelut Sinulle Elina! Kauniit korvakorut sait.
Mielenkiintoinen tuo Fabun lahja, olisi hyvä lahjaidea Venlalle ja Napsulle.

Miia kirjoitti...

Oi onnea, sulla on synttärit! Mä oon miettiny koirille kans noita pelejä, pitäs kyllä ostaa :) Ihanat korvikset oot saanu :)

Elina kirjoitti...

Lennu ja Miia: Kiitokset :) Suosittelen tuollaisia peliä, mielenkiintoinen ja herkullinen!

Hannah kirjoitti...

Onnittelut teille!

Elina kirjoitti...

Hannah: Kiitos paljon :)