torstai 19. marraskuuta 2009

Tähdet syttyvät

Virittäydyn joulun tunnelmaan näiden avulla;Ripustin lisää jouluvaloja sisällekin, keittiöön ja olohuoneeseen ikkunoihin tähdet, ja ulos siniset valot. Olohuoneessa on yhä kesäverhot, uh. Jostain syystä ei ole ollut niin suurta inspiraatiota ommella uusia loppuun, joten jos en nyt viikon sisällä repastaudu, niin ripustan entiset verhot.


Lapsen hiirukori ja torkkupaikka sai jouluisen pehmikkeen.
Ripustin myös jo pari tonttua peilinkarmeihin roikkumaan :)Tulipas vähän huono kuva ulkovaloista. Tuo on ainoa, jossa sumu ei suttaa kuvaa niin pahoin, koko kamera ja linssi olivat aivan pienillä pisaroilla. Näiden kaveriksi tulee vielä ainakin havupalloon valot, sekä yksi pensas saa juhlapuvun ylleen piakkoin. Ja vielä koristekartio tietenkin. Ihanaa, yölläkin ne valottavat vähän sisälle :)

Viikonloppuna ajattelin leipoa vähän jo pakastimeen, ja laitella loput jouluvalot paikoilleen.
Sekä ehdottomasti koettaa onneani uudestaan kinkun suhteen -sellaista ei näet tullut viime perjantaina.

Ihanaa -JOULU tulee!

2 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Heissan Elina!

Kovasta joulutohinoissa jo sinäkin. Minä tyydyin ostamaan vain yhden joululehden - Country Sampler, siinä on ihania jouluideoita ja sitten katselen niitä vanhoja joululehtiä vuosien varrelta.
Sinulla on aivan ihana kattokruunu!

Minäkin meinasin leipoa nyt lomalla ollessa, mutta flunssa pukkaa tosissaan päälle, voipi olla niin että leivonnat jää myöhemmäksi.
Tunnelmallisia hetkiä sinulle!

Elina kirjoitti...

Menipäs tämä vastaaminen jotenkin ohi :o
Pitäähän sitä toki olla, muuten joulunajasta saa nauttia niin vähän aikaa.
Kiitos!