keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Nimipäiväkalaasit

Tänään on ollut taas hyvä päivä herkutella oikein kunnolla!
Muutoin nämä "kalaasit" ovat menneet aika paljolti jonkinmoisissa "remonttihommissa", jos niin voisi sanoa. Äidin luona on taas muutosta ilmassa, tänään ollaan möyrytty telkkarihuoneen kimpussa.

Kun muualla laittelee, niin tulee hirmuinen himo sisustaa ja laitella kaikkea uutta ja ihanaa kotiin. Eivätkä valostuneet päivät ja alkava, ihana kevät vähennä sitä intoa ollenkaan. Tekisi mieli ostaa uusia tekstiilejä, pestä ikkunat jne. Päivätkin ovat jo ihanan paljon pidempiä!
Tilasinkin tänään olohuoneen pikkusohvaan vaalean päällisen, kokeeksi. Jos se on hyvä, niin sitten täytyy alkaa ideoimaan kulmasohvaan päällistä. Ideoita kellään? Kodin esitteleminenkin seisoo paikoillaan, ei päästy makuuhuonetta pidemmälle. Olohuone olisi jotenkin looginen jatke, mutta ne punaiset sohvat tökkivät jotenkin. Paljon mieluummin esittelisin sitten VAALEAN olohuoneen!


Tuossa kuvassa on Fabun lisäksi mun lempparimatto. Ihanan, ihanan, ihanan upottova ja pehmeä! Ostin sen kun pääsin ylioppilaaksi, siihen asti olkkarissa oli Se Huonompi karvalankamatto, kamalan pieni niinkin suureen huoneeseen ja paljolti epämukavampi. Se matto asustaa nykyään makuuhuoneessa. Tuo "uudempi" on kooltaan 160x230 cm, täyttää kivasti keskilattian. Mattorakkaus <3

6 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Se on kyllä jännä juttu, että kevättä kohti kun ennään niin valoisuutta pitää saada kotiinkin, vaikka sitä tulvii jo ikkunastakin sisään. Samoissa mietteissä minäkin täällä, pitäisi kaksi TV-tuolia päällystää vaaleammalla kankaalla.

LENNU kirjoitti...

...siis kun kevättä kohti kun mennään...

Hannah kirjoitti...

Yritin ettiä sua naamakirjasta, mut en löytäny? Ootko siellä, ois nii kiva jutella joskus kunnolla. Enää ku en kulje Kajaanin suunnallakaan ku kaveri otti ja muutti Raaheen sieltä..

Elina kirjoitti...

Lennu: Niin, ihanasti innostaa sisustaminenkin eri tavalla. Taidankin muistaa ne telkkarituolit, sulla on tainnut olla kuvia niistä?

Hannah: En ole valitettavasti naamakirjassa, enkä ole ainakaan toistaiseksi liittymässäkään :/ Sähköpostia vaikkapa?

Hannah kirjoitti...

Muuten kyllä, mut oon tosi huono kirjotteleen mailia. Mut anna sun s.posti niin laitan ainaki näin alkuun sulle kutsun lukemaan meijän kuulumisia mun blogista.

Elina kirjoitti...

Hannah, t.s.h@luukku.com on osoite :)