maanantai 24. toukokuuta 2010

Mistä tietää, että kesä on tullut?

No tietenkin muurikkalettukesteistä ja uintiretkestä!


Mökillä kävin uimassa, ja vesi oli yllättävän lämmintä, +17. Alkuunsa tietenkin palelsi, mutta kun nousi pois niin olisi oikeastaan voinut jäädäkin veteen. Lettu- ja grillikestit pidettiin eilen, oli perin mukavaa.

Mökki alkoi myöskin näyttää jälleen asuttavalta. Talven aikana olimme kärränneet sinne ties kuinka paljon tavaraa, ajatuksella että mökille mahtuu. Nyt onkin edessä auttamattomasti tavarapinon kasaaminen kirpparia varten, sillä kaikki eivät millään voi jäädä mökille, vaikka kuinka tahtoisi.

Jo viime kesänä lupasin lisää kuvia mökiltämme, mutta koska remontti ei valmistunutkaan ja sisätilatkin olivat mitä olivat, asia jäi. Tässä kuitenkin pari kuvaa tuvasta ja äidin enkelikeräilyharrastuksen mukanaan tuomasta yhdestä enkelistä.


En millään malttaisi odottaa tuon remontin päättymistä. Olisi mukava olla mökillä ihan vain rentoutumassakin.

4 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Voi että, lettuja ja jäätelöä, arvaa rupesiko nyt tekemään niitä mieli, hih. Keittokuurilla ja salaatilla yritän olla, on tullut kiloja vähän liikaa talven aikana.

Söpö enkeli. Ihania mökkeilypäiviä sinulle ystäväin!

Elina kirjoitti...

Voi, niitä kiloja pyrkii vain aina kerääntymään salakavalasti!

Kiitos, ystäväni :)

Marika kirjoitti...

Tupsahdin juuri ensimmäistä kertaa kyläilemään ja kummasti osui silmiin nämä herkut täällä.. armoton herkkup*rse kun on :)

Elina kirjoitti...

Hih, tervetuloa kyläilemään :)