perjantai 4. kesäkuuta 2010

Olohuone

Fabu on ollut tänään ihan reippain mielin, joten itsekin olen ollut huomattavasti paremmalla mielellä. Antibiootit on ihan "Hyi yäk en syö!" mutta nekin on alas onneksi menneet.

Ei siis pidä jäädä tuleen makaamaan, vaan;

Kotimme esittely jatkuu tällä kertaa olohuoneen parissa. Aikaisemminhan pääsitte vierailemaan makuuhuoneessa ja kirjastohuoneessa (tai "sekakäyttöisessä huoneessa").Olohuone on ehtinyt kokea monta erilaista ulkoasua. Ihka ensimmäisestä sohvastani, levitettävästä puusohvasta en näemmä ole ottanut yhtään kuvaa. Seuraavaksi meillä kävi olemassa hetken aikaa punainen kulmasohva, kunnes saimme äitini kanssa päähämme idean sohvien vaihtamisesta. Minulla oli "ikävä" vanhoja nahkasohvia, ja minusta ne olivat helpommat kissan kanssa;


Sitten vaihdoimme jälleen uudestaan sohvia, ja vanha punainen kulmasohvani palasi takaisin meille;


Sittemmin esimerkiksi sininen korituoli on muuttanut kirjastohuoneeseen, vanhat, isäni peruja olevat nojatuolit (toinen takana) äitini vierashuoneeseen (en kehdannut hävittää tunnesyistä) ja kaukoputki on muuttanut mökille, sillä jopa meillä on liikaa valosaastetta, eikä tuon putken kokoaminen ole koskaan ollut erityisen helppoa.

Kuvista saattaa huomata saman kuin makuuhuoneen kuvista; minulla oli vahva punainen kausi meneillään yhdessä vaiheessa. Nykyään kaipaan kuitenkin rauhallisuutta.


Eikä meillä ole aina ollut kovin siistiäkään;


Tasan viikko sitten meille kotiutui ihka uutukainen sohva, jolloin olohuoneen ilmekin muuttui melkoisesti ja tältä meillä näyttää nykyisin olohuoneessa;


Fabu halusi reippaana poikana tulla myös mannekiiniksi. Nyt joku kenties huomaa meidän "hiukkasen" kynsityn rahin; ainoa paikka, mihin saa luvan perusteella teroittaa kynsiä, kun raapimapuu ei kerran ole tarpeeksi hyvä siihen tarkoitukseen.


Pojalla on jo melkoinen määrä omia huonekaluja, jotka vievät aikamoisen tilan. Tuo "vanhanaikainen" kuljetuskoppa etsii vielä paikkaansa.

Olen melkolailla leffaihminen henkeen ja vereen, joten tällä hetkellä meillä on melko kohtuullinen kotiteatterilaitteisto. Odottaen sitä päivää, että saan oman leffahuoneen.


Kristallikruunun perin mummoltani.

Seuraavan kerran saatte kurkata keittiöön!

Ihanaa viikonloppua,

3 kommenttia:

sssalka kirjoitti...

ihana tuo uus sohva :) toivottavasti fabulla on kaikki hyvi

kirpparikeiju kirjoitti...

Aivan mahtava tuo harmaa sohva! Mistä ostit sen?

Elina kirjoitti...

sssalka: Kiitos! Ja jospa olisi niin.

Kirpparikeiju: Kiitos! Suomi Soffasta on se hankittu.