sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Ensilumi

Tänään on hehkutettu joka puolella tämän päivämäärän "maagisuutta" - minulle se maagisuus tarkoitti tämän syksyn ja tulevan talven ensimmäisiä lumihiutaleita!! Ensin myrskysi oikein kunnolla, ikkunat ratisivat tuulessa ja satoi todella kovasti. Sitten sade muuttui rännän kautta lumihiutaleiksi! Valitettavasti hiutaleet eivät pysyneet märässä maassa kauempaa vaan sulivat välittömästi pois, mutta voi sitä putoilevien hiutaleiden kauneutta!! Tämän kunniaksi katsoin pitkästä aikaa Gilmoren tyttöjä ja ensilumi-jakson ensimmäiseltä kaudelta :)


Eilen ripustin ensimmäiset valot pihalle ja sisälle keittiöön. Nyt on jo niin pimeää että iltaisin on jo mukava poltella valoja. Ja silloin kun ei tarvitse puuhailla mitään tarkkuutta vaativaa sisätiloissa, riittävät valot ihan vain yksinään tunnelmanluojiksi.


Hiljalleen se joulu ja talvi sieltä tulevat!


5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tunnelmallista! On syksyssä ja varsinkin joulun tulossa puolensa. Ensilumiuutiset järkyttävät kovasti, tosin tuskin ne kovin äkkiä tänne meren keskelle tulevat kun meri on vielä niin lämmin - tai ainakaan eivät jää maahan. Mutta silti! Vastahan oli kesä! Apuaaa....

Miia kirjoitti...

Kivoja tunnelmakuvia :) Ai siellä on satanut jo lunta! Nyt luvattiin ens yöksi Lapista Tampereelle saakka lumisateita.. Saa nähdä tuleeko siis meillekin :)

Elina kirjoitti...

Saila: Voipi olla ettei siellä ihan heti lunta satele :) Minä luovuin juuri autostakin - ei tarvitse enää ajatella esim. lasien raappausta aamuisin. Tule, talvi, tule!

Miia: Juu, aikamoinen yllätys oli itselle, kun sade muuttuikin lumisateeksi. Ihanaa oli :)

Tansku kirjoitti...

Ai,että on tunnelmallisen näköistä,ihanaa:)Täällä satoi viimeyönä ja tämän päivän lunta,sitä muuten on sitten,niinkuin blogissani näkkyy.Mukavaa illan jatkoa sinulle!

Elina kirjoitti...

Kiitos! Ihanaa kun talvi tulee :)