maanantai 24. helmikuuta 2014

Muistojen arkistoa: Ester tuli taloon

 Tässä ollaan leikkimässä mummolassa. Olin melko paljon sairaana tuolloin 2010 ja sain kovia allergiaoireita koko kolmikosta, vaikka minulla oli aikaisemminkin ollut kissa (siis Fabu).
Välillä olin vähän aikaa kotona ja kävin altistumassa mummolassa, onneksi allergiaoireet eivät kestäneet silloin loputtomiin. Ehkä homealtistus aiheutti silloin noita muitakin allergiaoireita, sillä sittemmin muutkin allergiat ovat taas hivenen laimentuneet.

 Pöydillä reisiminen oli normaalia jo pentuina.


Vauvoina oli hirmuisen mukavaa kasaantua samaan kasaan esim. nukkumaan.
Nyt Ester ja Felix viihtyvät vierekkäin, mutta Magnus liittyy harvemmin seuraan.


Mummolan puussa.


Ihka ensimmäinen kuva Esteristä, navettapiika-ajoilta! Tästä alkaakin hieman huonolaatuisempien kuvien sarja, mutta toivottavasti niistä välittyy se olennaisin, eli kissojen ihanuus!

Kolmikko vietti muutaman viikon yhdessä, kunnes ero koitti jälleen. Pojat olivat kotona odottamassa leikkausta ja Ester mummolassa, ihan siltä varalta ettei pojille tullut vääriä ajatuksia. Pojat leikattiinkin neljän kuukauden ja kahden päivän ikäisinä, kun Felix odotti vielä hieman kasvamista ja painorajan täyttymistä. Vielä aikaisempi kastrointi olisi varmaan käynyt jollakin muulla eläinlääkärillä, mutta meidän eläinlääkäri toivoi kissojen ylittävän tietyn painorajan ennen leikkausta ja kyse ei kuitenkaan ollut kuin muutamasta viikosta, onneksi. Sitä ennen pojat viettivät kuitenkin villiä "poikamieselämää" kahdestaan, joten siitä lisää seuraavassa postauksessa!

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

On ne vaan olleet söpöjä ja ihania kaikki kolme <3

Mamma N kirjoitti...

Olipa ihanaa, että Esterkin muutti sitten teille! Kolmikko on valloittava <3 Voi vain kuvitella kuinka siellä oli menoa ja meininkiä!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihanat pienen pienet viliskantit!

ella kirjoitti...

Nämä ne sitten on söpö kolmiapila <3 Mikä onni, että saivat kaikki kodin luotasi pientä navettapiikaa myöten :)

Elina kirjoitti...

Anne: Kyllä vaan! <3

Mamma N: Kolmen kissanpennun kanssa riitti kyllä menoa ja meininkiä! :)

Myrsky ja Minna: Hih! :D

Ella: Onneksi navettapiikakin tuli, siitä saa olla kiitollinen joka päivä! <3