keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Alkutunnelmia


Täällä on käynyt jonkinmoinen huiske viime aikoina. Tänäänkin kävin kolmessa tapaamisessa, olin talolla loppupäivän ja illasta istuin vielä nelisen tuntia koulunpenkillä. Eilen puolestaan tutkittiin mitä sähkötöitä talolle tarvitsee tehdä ja tilasin vihdoin uuden keittiön. Vanha keittiö on purettu (SORRY! Lankavetimiä on kuitenkin tarjolla kiinnostuneille.) ja olohuoneen lattiaan tehty reikä on jo täytetty uudelle betonilla.


Olohuoneen lattiavalun alta löytyi vielä erillinen roskavalu. Siihen täytyi tehdä reikä, jotta saatiin tutkittua josko sen alla olisi vielä ollut styroksia. Näinpä ajattelin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja piilotin uuden valun alle pienen aarteen. Tulevaisuus näyttää, onko aarre siunaukseksi vaiko ei! Hanskat kädessä ei oikein onnistu tuo kuvaaminen, mutta siinä se aarre olla möllöttää.

Melkoisen kiireinen tämä aikataulu on tällä kertaa, asumaan olisi tarkoitus päästä viimeistään toukokuun puolessavälissä... Epäilijöiden sankasta joukosta huolimatta aion yltää tavoitteeseen. Minähän en kuitenkaan aio elää kuten muut toivovat, joten katsotaan miten tytön käy! ;)

Ps. Käyn lukemassa teidän muiden blogeja aina silloin kun mahdollista, esimerkiksi bussissa istuessa, mutta myönnän olleeni laiska kommentoija. Taustalla kuitenkin roikutaan!

6 kommenttia:

Nettimartta kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja onnistuneita remontteja!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Sinä olet laittanut tuulemaan ihan kunnolla! Oma puuhasteluni (tapettien irrottaminen) on pientä sinuun verrattuna. Tsemppiä ja hyvää mieltä koko remppaporukalla!

AnnaS kirjoitti...

Oikea asenne sinulla! Tsemppiä!

Mamma N kirjoitti...

Tsemppiä sinne! Aarre auttaa varmasti :)

Saila kirjoitti...

Sulla on vähän kiireinen kevät ;-) Onneksi päivät on jo pitkiä ja valoisia! Hieno aarre, tuokoon se onnea ja siunausta.

Cheri kirjoitti...

Nyt vasta pääsen onnittelemaan sinua uudesta kodista. Olen tosi iloinen puolestasi. Heti käärit reippaasti hihat, uskon kyllä että muutat tuonne jo toukokuussa. Voihan sitä pieniä juttuja tehdä sen jälkeenkin kun on perusasiat kunnossa. Tuokoon aarre siunausta kotiisi.