torstai 16. lokakuuta 2014

Tontun tuomaa



Jo viime viikolla salainen tonttu muisti minua - ja miten ihanalla paketilla muistikaan! Sain pakettikortteja, ripustusnarun (vai miksi sitä nimittäisi virallisesti) johon voi ripustaa vaikka joulukortteja esille, joululeivän ohjeen sisältävän joulukortin, askarrellun kortin jossa oli viesti salaiselta jouluystävältäni ja aivan mahtavan askartelupaketin, pääsen nimittäin askartelemaan oman saunatontun! Tonttu tuoksuu huumaavasti tervalta, joten mahdoitkohan arvata että terva on yksi suosikkituoksuistani joulun aikaan..? Joulusaunassa on aina oltava tervashapootakin :) Oletkohan tontuntekijä..?



Pidin paketista valtavasti ja esittely meinasi jäädä muista syistä ihan viime tinkaan. Kiitos todella paljon, olit osannut koota juuri minulle sopivan paketin!!

4 kommenttia:

Mehu kirjoitti...

Voi miten ihana paketti! ♥ Tuommoinen Salainen JouluYstävä on kyllä kiva!!! :P

Linda kirjoitti...

Ihana paketti <3 voi nyyh... tänä vuonna olin jo hyvissä ajoin (elokuussa) päättänyt että haluan osallistua tähän ja liityin lukijaksi joulublogiin ja olen kytännyt koska se alkaa, nyt huomatakseni että koko homma on jo käynnissä jossain aivan toisaalla :( no, ehkä vuoden päästä minuakin onnistaa...

redrose82 kirjoitti...

Ihana paketti ja ihana tuo joulutontun teko =)

Elina kirjoitti...

Mehu: Niinpä, tämä on mahtava joulunodotusperinne! <3

Linda: No voi harmi, ensi vuonna sitten, toivottavasti!

Redrose82: Kiitos, niin minustakin! :)