torstai 16. lokakuuta 2008

Kissanpäiviä

Pitkästä aikaa varsin mukavia päiviä ollut muutama :)

Aloitetaan lauantaista: Vietimme tyttöjen kanssa kivan illan leffojen, kuulumisien ja napostelun merkeissä! Leffoina olivat P.S. I love you ja 27 dresses, joista varsinkin ensimmäinen oli varsin koskettava. Seuraava onkin jo nimensäkin puolesta hiukan hömppää, mutta kukapa ei sellaisesta pitäisi, varsinkaan juustokakun, hedelmäsalaatin ja pitsan kera!

Keskiviikkona kävimme äidin kanssa nauttimassa kylpylähoidoista. Kuivakuppaus on jotakin, mitä en ollut koskaan kokeillut, mutta mitä varmasti kokeilen joskus uudestaan. Tuntemukset olivat jännittäviä ja myönteisiä koko hoidon ajan! Selässä on mielenkiintoiset kolmetoista mustelmaa, osa tummempia ja osa vaaleampia, mutta kukas niitä nyt laskee... Uni maistoi erittäin hyvin hoidon jälkeen, liekkö ollut kuppauksen ansiota vai ei? Hieronnan aikana ainakin olisi voinut vaikka nukahtaa!

Vielä löytyis muutama lisää :D

Tänään oli tiedossa shoppailua ja ravintolaruokailua. Löysin pari aivan ihanaa syntymäpäivälahjaa, sekä joululahjojakin pari. Tulisipa joulu jo piakkoin! Mitään joulujuttuja en kuitenkaan aio vielä kotiini laittaa, mutta ostin pari led-tuikkua. Tunnelmaa syksyn iltoihin :)

Kävin pitkästä aikaa oikein ravintolassa syömässä. Viikinkiravintola Harald on yksi lempiravintoloistani, eikä sen tunnelmaa voita mikään! Eteeni ilmestyi sienikeittoa Helgan tapaan, Ylvan kasviksia miekassa ja jälkiruoaksi Valkyyrioiden sinistä houkutusta sekä Ottarin suklaakaakkua (mikäli syömässä on kaksi, voi aina tilata kahta eri jälkiruokaa ja laittaa ne puoliksi, eikös niin ;))

Vielä pari kuvaa loppuun Haraldin ihanasta tunnelmasta:Ei kommentteja: