keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Time goes by

Jälleen yksi vuosi enemmän pulkassa, huraa huraa huraa. Tiedä tuota sitten, onko se elämä nyt tänään mitenkään erilaista kuin vaikkapa eilen. Muutama solu on kuollut ja lähestyn hyvää vauhtia selkäpiitä karmivia ryppyjä? Vuosia on kulunut toistaiseksi ihan riittävä määrä. Vaikka eihän tuon saldon kasvamista pysty pysäyttämäänkään, ikävä kyllä. Tietyn iän jälkeen syntymäpäivät menettävät eräänlaisen hohtonsa, harmillista.

Kävin ostamassa itselleni syntymäpäivälahjan. Shopaholic nosti jälleen kerran päätään, ja päädyin lahjomaan itseäni Guessin hopeisella rannekellolla ja kolmella kassillisella kirjoja. Kelloja (ja koruja) ja kirjoja (ja mitään muutakaan?) ei vain voi olla liikaa. Kello oli mukava löytö, sopii hyvin arkikäyttöön, vaikka onkin melko monin tavoin koristeltu!


Pitkän tauon jälkeen innostuin jälleen tutkailemaan myös eri koulutusvaihtoehtoja. Enhän minä kuitenkaan voi lorvia kotona lopun ikääni... Vaikka tahtoa riittäisikin! Luultavasti työni liittyy lopulta ihmisiin, ainakin jollakin tapaa. Sitä silmällä pitäen täytyy valkkailla aloja. Tilasin jopa yhden pääsykoekirjankin jo varastoon. Pisteet ahkeruudelle!

Kaikenkaikkiaan mukava päivä, edes välillä. Viikonloppuna pyjamabileet. Juhlitaan kunnolla sitten!

Ei kommentteja: