tiistai 11. elokuuta 2009

Kotokolo

Tunnustaudun täysin kotikissaksi. En taida viihtyä missään niin hyvin kuin kotona. Olohuoneessa onkin hyllyn päällä ehkä muuten hieman mauton, mutta muuten niin nappiin osuva taulu; Kotini on Linnani.

Muutin tähän asuntoon lähemmäs kolmisen vuotta sitten. Sita aiemmin minulla oli muutaman kuukauden onneton yksiö, joka toimi lähinnä tavaroiden varastona, kiitos kammottavien naapureiden. Sen ajan punkkasinkin ystävien luona, mutta parikin kuukautta matkalaukkuelämää on melko stressaavaa. Tätä aiemmin asuin äitini kanssa vuosia kahdestaan.

Tämä asunto on ollutkin melkoinen löytö, ja minusta tuntuukin, etten tahtoisi ihan heti muuttaa pois täältä. Asunnon kokoon nähden (kolmio saunalla ja kodinhoitohuoneella = 82 m2) vuokra on kohtuullinen, ei ole liikaa naapureita (kolme asuntoa talossa) ja mielestäni tämä on hyvällä kohden. Olen ehdottomasti viihtynyt tässä!

Kodin pohjapiirros

Olen pitkään pohtinut kodin esittelemistä, koti on kuitenkin minulle niin rakas. Joten härkää sarvista, lähiaikoina pääsette kurkistamaan hieman kissapojan ja minun kotiini :)

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Lennu kirjoitti...

Mukavia kuvia möksältänne.
Jään odottamaan kotisi esittelemistä.

Mukavaa viikonloppua!

Elina kirjoitti...

Lennu: Kiitos! Pian aloitan makuuhuoneen kuvilla.