perjantai 12. maaliskuuta 2010

Kodin kevätpäivitystä osa 2

Valkeat tyynynpäälliset ovat ihkauudet, lehtikuviollinen on jo vähän vanhempi, taisi olla meillä jo kun asuttiin äitini kanssa kahdestaan.
Valkoinen sohvanpäällinen on vihdoin kotiutunut, ja on nyt koekäytössä!
Puoli olohuonetta alkaa näyttää jo paremmalta omaan silmääni.

Kotoa löytyy tällä hetkellä vaaleaa, harmaata sekä vaalean vihreää.
Villashaali on ihanan lämmin!

Vihdoinkin meillä on kevät/kesäverhot olohuoneessa. Kesti kauan, eikä kaikki mennyt aivan niinkuin piti. Pidemmässä verhossa on keskellä sauma, joka ei siihen kuulu. Nyt mietin siihen valkeaa huopakukkaa, jotta se näyttäisi suunnitellulta...

Vähän vihertävää väriä myös pikkupöydällekin, jossa on puolisentoista vuotta sitten kuolleen mummoni kuva.
Vasemmalla vilkkuu punainen kulmasohva. Se on mennyt melkoisen huonoksi niiden kahden vuoden aikana, kun se on minulla ollut. Melkoisen vähällä käytöllä vielä. Koetan valittaa huonekalufirmaan, josko sen saisi verhoiluttaa uudelleen, tahi vaihtaa kunnon korvauksella uuteen. Kyllähän kankailla pitäisi olla jonkinmoinen takuu kuitenkin, eikös?

Asettelin esille myös vähän värikkäämpiä kynttilöitä. Eivät ole oikein täysin omia värejäni sinällään, ainakaan yhdessä. Nykyään pidän enimmäkseen vaaleista kynttilöistä, muuten tulee kirjavaa, kun on useampia kynttilöitä yhtäaikaa esillä.
Nuo sinertävät/violetihtavat voitin joskus jostain arvonnasta, ja "kukkivan" kynttilän olen saanut joululahjaksi joskus. Siksi niitä on kuitenkin mukava polttaa, kun on jokin merkitys.

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Tyynyt on kiva koriste kodissa.
Tyylikäs kynttiläjalka kristalleineen.

Elina kirjoitti...

Lennu, niin ovatkin! Ja kiitän.