maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kuulumisia ja pääsiäiskortteja

Olen sairastellut nyt oikein olan takaa. Enää en tiedä, mikä minua vaivaa. Kaikki alkoi näemmä aiemminkin mainitsemistani tulehduksista, mikäli nykyisellä tilallani on sitten lopulta mitään tekemistä niiden tulehduksien kanssa. Niihinkin on tällä hetkellä menossa kolmas antibioottikuuri.
Olen ollut nyt toista viikkoa ilman kiinteää ravintoa, sillä en enää kykene nielemään juurikaan muuta kuin nesteitä. Jokin tukkii mitä ilmeisimmin nieluni, hengittäminenkin on vaivalloista. Siinä ja siinä, etten joudu osastolle. Ainakin minulla todettiin viime viikolla kilpirauhasen vajaatoiminta, en tiedä onko sillä mitään tekemistä tämän kanssa. Jatkuvasti on huono olla, en jaksa ja tuntuu humalaiselta. Ajatus pätkii ja muutenkin. Joudun syömään nyt paljon lääkkeitä, kaikki pitää murskata ja sekoittaa vanukkaaseen tai vastaavaan, että saan edes ne alas. Huomenna pääsen kaulan ultraäänitutkimukseen, josko siellä selviäisi edes jotain.
Suokaa anteeksi, jos tekstini sisältää enemmälti kirjoitusvirheitä. Esimerkiksi sanojen taivuttaminen alkaa olemaan melkoinen haaste.

Noh, on kuitenkin koetettava elää tässä ohessa suhteellisen normaalia elämää. Askartelin jo hyvissä ajoin pääsiäiskortteja, onneksi olin sen verran kaukonäköinen. Tällaisia niistä tuli.

Korttien hahmot olen tehnyt neulahuovuttamalla, puukuviot ostin valmiina.

4 kommenttia:

kirpparikeiju kirjoitti...

Oijoi, kuulostaa kyllä tosi ikävältä :( Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Kovasti jaksamisia <3

Elina kirjoitti...

kirpparikeiju: Kiitos, kyllähän tämä tästä. Vaati hieman osastolla oloa ja nyt odottelen leikkausta. Hiljaa hyvää tulee!

kirpparikeiju kirjoitti...

Koska sulla on leikkaus? Onko olo helpottanu?

Elina kirjoitti...

kirpparikeiju: Ennen kesää, jonot on vaan ikävän pitkiä, kun ei kuitenkaan ole hengenlähtö ihan hiuskarvan varassa. Huono vointi ei ole mikään peruste nopeuttaa sitä, kuulema. Pääsiäinen meni osastolla maaten ja useita troppeja pitää syödä, mutta edelleenkin, kyllä se kesä sieltä tulee :)