keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Ulkopuuhia

Pari viime päivää on mennyt ulkopuuhissa, haravoidessa ja esimerkiksi kalusteita pestessä sekä öljytessä. Toistaiseksi terassi on saanut vain pieniä koristuksia, ruukutkin odottavat apeina kukkasia. Onneksi sentään on narsissi (jota ei voi tuon koltiaisen takia pitää sisällä) sekä helmililja.

Kesäksi kaipailisin tuohon kivipinnalle jonkinmoista mattoa, kenties sisalia. Yhtenäkään kesänä ei ole moista ollut, mutta tänä kesänä voisin koettaa. Tai sitten jotain muuta vastaavanlaista, kivi on hieman kylmä yksinään.

Tästä se kesäkausi hiljalleen alkaa!

Ylihuomennahan onkin jo vappuaatto, illalle ei ole mitään ihmeellisempiä suunnitelmia. Vapunpäivänä suunnistamme kaveriporukalla piknikille, mikäli säät sallivat. Epävakaalta näyttää, mutta toivossa on hyvä elää.

5 kommenttia:

LENNU kirjoitti...

Kivoja kesäkoristeita terassillasi. Lyhty on ihana.
Mukavaa vappua!

Miia kirjoitti...

Kivalta näyttää terassi :) Mulla olis kans vaikka mitä suunnitelmia takapihalle, mutta se on sitten rahasta kiinni, mitä saadaan toteutettua.. :)

Elina kirjoitti...

Lennu: Kiitos! Lyhty on ostettu muistaakseni Jyväskylän Kodin1:stä. Ja kiitos samoin sinulle mukavaa vappua :)

Miia: Kiitos :) Juu, rahastahan se on täälläkin aina kiinni, että mitä voi tehdä ja mitä ei, mutta jos ei muuten, niin hiljaa hyvä tulee :)

Marge kirjoitti...

Terassisi näyttää viehättävältä, varmasti joku matto olisi sekä kivannäköinen että mukava jalkojen alla. Kiitos vierailustasi blogissani:) Minäkin olen kissaihminen;) Meillä on löytökissa, Kaapo:) Oikein mukavaa vappua sinullekin!

Elina kirjoitti...

Hei Marge, ja kiitos sinulle vierailustasi! Samoin oikein mukavaa vappua! Ja kissat on ihania :)