tiistai 20. huhtikuuta 2010

Yhä elossa

Elossa olen yhä, vaikka bloggaaminen ja lähestulkoon kaikki muukin on jäänyt vähän odotustilaan. Pääsiäinen meni osastolla maatessa, ja pyhien jälkeen pääsinkin erikoislääkärille. Kaikkea kummallista sitä terveydessä voikin ilmetä! Noh, nyt odottelen pääsyä leikkaukseen, ja siihen saakka elelen soppa-dieetillä :) Olo on välillä ollut hieman heikko, mutta pääasiassa nyt ihan hyvä.

Olen innostunut käymään kaikkia tavaroita lävitse. Onpahan mukavampi tulla sitten toipumisen jälkeen takaisin kotiin, mutta pakko myöntää, että varmasti osa on myös kuolemanpelkoakin, minua kun ei ole koskaan aiemmin nukutettu. Pään perukoilla on varmasti ajatus, että "onpahan tavarat läpikäytynä, ettei kenenkään muun tarvitse, jos sattuu käymään huono tuuri". Vaikka eihän tuota leikkausta voi toki rinnastaa mihinkään avosydänleikkaukseen tai muuhun vastaavaan, mutta kerropa se aivoilleni ;)

Kaikkea tavaraa sitä kyllä tuleekin kerättyä ympärilleen! Ei ihmekään, että asunto on käymässä pieneksi, vaikka väkiluku ei ole kasvanut tietenkään. Sain laajennettua kirjahyllyä taas ylöspäin, kun annoin perimäni Timo Sarpanevan Festivo-kynttilänjalat äidilleni säilytykseen. Kakkostelevisio kuoriutui kirjojen takaa esiin, ja skannerinkin kansi avautuu jälleen.


Mihin sitten seuraavat hankinnat? Lajittelusta olen joutunut luopumaan ajat sitten, vaikka alkuunsa koetin kovasti järjestää kirjoja. Nyt sekaisin ovat niin Darwinin Lajien synty, Koraani, tähtitieteen teokset kuin sitten kaikki teologiaa ja historiaakin käsittelevät opukset, unohtamatta sitten tietenkään myöskään romaaneja. Ja tuossa nyt on vain tuo yksi kirjahyllyn päällinen. Vihdoinkin voisin tarttua härkää sarvista, ja esitellä tämän kirjastohuoneen, kun sitä jo pitkään olen lupaillutkin! Odotelkaa siis, pian tapahtuu.

PS. Unohtui vallan mainita. Meillä oli talossa perjantaista lähtien kylmää tähän aamuun saakka. Patterit eivät lämminneet, kivilattiat varasivat kylmää ja hanoista tuli jääkylmää vettä. Piina loppui sentään tänä aamuna. Oli ihanaa päästä jälleen suihkuun!
Ja sitten vielä sisustusostoksia - päädyin viimeinkin ostamaan olohuoneeseen uuden sohvan tuon punaisen "kammotuksen" tilalle. Ruskeanharmaan divaanin pitäisi kotiutua toukokuun viimeisellä viikolla.

Ei kommentteja: