sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Woihan Wäsymys

Kuinka voikaan väsyttää niin hirmuisesti?

Sain jokin aika sitten raudanpuutosanemiaan rautakuurin ja perin käänteisesti sain sen myötä hurjan väsymyksen kaupanpäällisiksi. Kuuria ennen anemia ei tuntunut väsyttävän minua lainkaan, mutta nyt on aivan toisin... Tänäänkin heräsin vasta kahdelta iltapäivällä, ja silti on koko ajan tuntunut siltä etten olisi nukkunut lainkaan! Lisäksi voin muutenkin hiukan huonosti, mutta menen loppukuussa tutkimuksiin. Tutkimukset sisältävät lihaksiin työnnettäviä neuloja ja sähkövirtaa, hiukan tahtoo jännittää... Vaan se niistä terveys-jorinoista tällä kertaa ;)


Felix on voinut nyt jokusen viikon hyvin. Tuossa mahavaivaisille tarkoitetussa ruoassa on käsittääkseni suurempi energia-pitoisuus kuin tavallisessa ruoassa, ja voi pojat kun se näkyykin pienessä kissassa! Felix on aivan hurjan villi, hyppii ja pomppii ja puhelee ja kurisee aivan mahdottomasti... Ja juoksee kuin tuulispää! Ester ja Magnus ovat vähän ihmeissäänkin, että mikäs veljeen nyt on mennyt. Painoakin Felix on nyt saanut takaisin, ainakin ulkomuodosta päätellen. Jos nyt tämä olotila vain jatkuisikin, niin voitaisiin taas kohta maistella enemmän tavallisiakin ruokia.

Mökillä on vihdoinkin käynnistynyt saunaremontti, ja elämme taas kissojen kanssa matkalaukku-elämää, kuten yleensäkin suurimman osan kesästä. Olemme etsineet ahkerasti kätköjä, ehkä se vähäinen jäljelle jäänyt energia on mennyt luonnossa samoamiseen. Se on kuitenkin onneksi positiivinen asia se!

Sain oikein kauniin tunnustuksen Paulalta Arkiporinaa-blogista, kiitos!Linkki

Koetan kovasti selättää väsymyksen ja palata takaisin normaaliin päiväjärjestykseen mahdollisimman pian.


4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Toivottavasti väsymys hellittää, se (tai uupumuskaan) ei ole kiva. Mutta huonoa omaatuntoa siitä on turha ottaa, ja tällaiset harrastukset niin kuin bloggaus voivat odottaa, kyllä me lukijat täällä pysytään!
Ihana kuulla että pikkuinen Felix voi paremmin ja on jopa energinen ja saanut painoa! Minäkin olen syöttänyt Ransulle erityisen paljon siankylkiviipaleita, ne ainakin pysyvät mahassa ja aiheuttavat ehkä jopa vähän vatsan pyöristymistä. Se saisikin pyöristyä, Ransu on niin pitkä ja korkea puikula, ylimääräistä ei ole missään.
Onnea tunnustuksen johdosta ja mukavaa mökkeilyä!

Katjusha kirjoitti...

Tsemppiä sinulle ja väännähän niskat nurin siltä väsymykseltä!
Ja ihana uutinen tuo että kissa voi jo hyvin!
Luonnossa liikkuminen antaa uskomattoman paljon, itsekin nykyisin paljonkin siskon mukana kätköilen ja kyllä se todellakin liikunnasta käy!

Elina kirjoitti...

Kyllä Felix saisi myös pikkuisen saada painoa takaisin, ainakin muutaman sata grammaa. Sekin on pikkuinen poika :)

Katjusha, koetetaan! Kätköily käy tosiaankin liikunnasta, ja vielä erittäin mukavasta sellaisesta!

Paula kirjoitti...

Oli mukavaa kuulla, että Felix voi jo paremmin ja on iloisella päällä (tekis mieli jatkaa niin kuin kissa liukkaalla jäällä... mutta kun nyt ei ole talvi). Sinullekin toivon virkistymistä ja parantumista anemiasta. Kannattaa nukkua silloin kun nukuttaa.