lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kuukauden kootut osa IV

Kirjat:
  1. Muistatko minut? (Sophie Kinsella)
  2. Harry Potter ja kuoleman varjelukset (J.K. Rowling)
Elokuvat:
  1. Mitä nainen haluaa
  2. Ylpeys ja ennakkoluulo
Elokuvia en ole aivan mahdottomasti katsonut, yhtenä syynä lienee se että olen tuijottanut iltaisin yhteensä kaksi ja puoli tuotantokautta MacGyveria!

Muuta:

Oli hautajaiset. Felix on sairastellut oikein urakalla. Pääsiäisen yökirkko jäi väliin katkaisten samalla monen vuoden perinteen, eikä pääsiäistä muutenkaan juhlittu kauheasti Felixin sairastelun takia. Aloitin uuden harrastuksen, geokätköilyn.

Näissä merkeissä sujui huhtikuu.


4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Toivottavasti Felix voi paremmin! Harmi etteivät lääkkeet pysy masussa :-(
Tämä ei varmaan ole sama asia, mutta Ransulla on herkkä masu ja olen huomannut, että yksi parhaista ruuista sen masulle (tuoreiden myyrien lisäksi ;-)) on keitetyt porsaankylkiviipaleet, mitä saa siis kaupasta valmiiksi siivutettuina, keitän ne sitten kotona vähässä vedessä. Niissä on rasvaa jonkin verran, mikä on varmaan ihan hyvä vain kasvavalle nuorelle, Ransu ainakin on aikamoinen luuviulu kaikkien karvojensa alla.

Paula kirjoitti...

Elina, sait Arkiporinaa-blogistani tunnustuksen. Olen ruvennut seurailemaan blogiasi ja kiinnostaa erityisesti miten Felix voi. Blogisi nimi on vaikuttava.

Paula kirjoitti...

Mielestäni jo kävin jättämässä sinulle kommentin, että blogistani Arkiporinaa sait tunnustuksen, mutta en tiedä, hävisikö tuo kommentti taivaan tuuliin.

Elina kirjoitti...

Saila, kiitos vinkistä! Täytyypä tutustua kylkiviipaleisiin :)

Paula, kiitos oikein paljon! Palaan tunnustuksen pariin pian.