sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Muutoksen tuulia

Tänä syksynä meillä puhaltaa raikkaiden syksytuulien ohella myös muutoksen tuulet!

Mikäli myyjä ei enää peräänny, allekirjoitan kauppakirjat tiistai-iltapäivänä.

Hyvä naiset ja herrat, me muutamme uuteen kotiin!

Kyseessä on 57 neliön kerrostalokaksio. Tähän saakka haaveilin muunlaisesta kodista, sellaisesta jonne saisi kissoille suuren ulkotarhan. Felixin allergioiden takia tämä on kuitenkin turha haave, joten haku saattoi laajentua myös kerrostaloasuntoihin. En ole koskaan elämässäni asunut kerrostalossa, joten totutteleminen tulee olemaan varmaankin melkoista. Nythän me olemme asuneet vuokralla omakotitalossa, joka tosin on asunnoiksi jaettu. Tuleva koti on sitten ihan virallisestikin oma kotimme.

Totuttelua tulee tuomaan myös tilojen pieneneminen. Uusi koti on 25 neliötä pienempi kuin entinen. Takka-/kirjasto-/työ-/kuntoilu-/vierashuone häviää kokonaan, samoin sauna ja kodinhoitohuone. Ulkovarastoni siirtyy mökille, joten oikeastaan kaikki ylimääräinen ja tarpeeton tavara saa siirtyä sinne.

Allekirjoitusten jälkeen menenkin sitten tapettikaupoille, ja siitä alkaa asunnon remontointi. Suurin projekti tulee olemaan parvekkeen lasittaminen. Muutoin hirmuisen suuria projekteja ei tarvitse tehdä. Entisen kodin vuokrasopimus päättyy syyskuun loppuun, joten suhteellisen tiukkaa aikataulua täytyy noudattaa. Aikataulua tiukentaa myös se, että olen osan ajasta reissussa. Aiomme kuitenkin ehtiä ajoissa!

Olen saanut kivoja kommentteja viime viikkojen (ja oikeastaan kuukausien) postauksiin. Lupaan palata niihin ihan omassa postauksessaan, heti kun aika antaa myöten! Ainakin kissojen hampaiden harjauksesta tulee enemmänkin juttua.

Kirjoittelemisiin, ja nauttikaa syksystä!3 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! :)

Hannele kirjoitti...

Tämä syksy on selvästi täynnä muutoksen tuulia. Vihdoin ne puhaltaa minunkin elämässäni :) Onnea uuteen kotiin!

Elina kirjoitti...

Kiitos!!

Hannele, jo oli aikakin!!! Ihanaa että sinunkin asiasi alkoivat järjestymään :)