maanantai 19. syyskuuta 2011

Remppakuvapäivitys

Terkkuja remontin keskeltä! Remontti etenee hyvää vauhtia, tosin iloista mieltä varjostaa huoli Felixistä, joka on taas oksennellut... Syytä täytyy taas haeskella; voisiko sen aiheuttaa esimerkiksi se, etten ole vaihtanut vaatteita enkä käynyt suihkussa ennen kuin olen palannut vanhalta asunnolta Felixin tykö? Vaivahan alkoi taas sen jälkeen, kun olen ollut pakkaamassa entisessä kodissa tavaroitamme.. Mikäli kyse olisi siitä, niin saan aika tarkkaan desinfioida kaiken ettei Felix olisi sairas taas uudella kodilla. Toivottavasti vaan ei edelleenkään olisi kyse muusta vakavasta.

Mutta remppakuviin kuitenkin! Kasa revittyä tapettia ;)
Eteiseen tuli vaaleanharmaata maalia, ja ihan sattumalta vielä täsmälleen samaa sävyä kuin sulakekaapin ovi! Hauska sattuma, jota en edes ajatellut väriä valitessa.Kattojakin on maalailtu. Väri pysyi valkoisena mutta kirkastui huomattavasti. Epäilen ettei kattoja ole maalattu sitten talon valmistumisen. Yläosassa siis vanha maali ja alempana uutta värikerrosta.


Keittiö alkaakin olemaan jo valmis, paitsi jääkaapin yläpuolelta puuttuu vielä tilaamani peitinlauta + minkkiverkotuksia täytyy tehdä esim. liesituulettimen oheen. Siellä on iso rako minne kissa mahtuu seikkailemaan, ei hyvä! Keittiöstä ei valitettavasti ole nyt kuvaa, mutta ei siellä tosiaan ole suuria muutoksia tapahtunut.

Olohuoneen tapetteihin tuli hieman muutoksia. Alunperin olohuoneen vasemmalle pitkälle seinälle piti tulla tällaista himmeästi kullanhohtoista raitatapettia (raitakuvio on oikeasti tosi himmeä, eikä siitä oikein tahdo saada kuvaa):

Mutta niin, ei siis tullutkaan... Asunnon huonekorkeus onkin normaalia korkeampi (n. 2,6 m.), joten olohuoneeseen varattu tapetti ei riittänytkään (ai miten niin pihi minä?!). Tapettimestari eli kummisetäni sitten ehdotti makuuhuoneen kakkostapetin vaihtamista olohuoneen seinään ja näin tehtiin. Raitatapetti on nyt makuuhuoneen kakkosseinällä ja makuuhuoneeseen aiottu yksivärinen vaalea tapetti olohuoneessa:

Olohuoneen oikealle puolelle valitsin tummemman kuviotapetin. Kuviotapettia vasten tulevat kirjahyllyt, työpöytä ja sohva. En halunnut kuviota sille seinälle mitä katsellaan sohvalta käsin (ettei silmä rasittuisi esim. televisiota katsellessa), joten looginen valinta haikailemalleni kuviotapetille löytyi oviaukon oikealta puolelta:


Tapetissa on hillitysti metallinhohtoa. Kuvio on hyvin vanamomainen, tässä kuva lähempää:


Nyt tapettia puuttuu enää makuuhuoneen päätyseinästä. Siihen on tulossa valkoinen ruusukuvioinen tapetti. Maalausta vaille on kaksi seinää (makuu- ja olohuoneessa), pari väliovea ja vaatekaapin ovea. Uusia komeroita (entisten oheen eteiseen sekä kylpyhuoneeseen) ja parvekkeen lasitusta saadaan odottaa aikamme. Eteiseen tulee paljeväliovi kissoille, etteivät ole aina rappukäytävässä. Toivottavasti saan kuitenkin alkaa tuomaan tavaroita paikoilleen jo loppuviikosta. Kissojen muutopäivää en tiedä vielä.

Mukavaa alkuviikkoa!

10 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Erityisen hieno tapetti tuo viimeinen!

Sanna kirjoitti...

Minäkin tykkään viimeisestä tapetista paljon. Tapetoija ei osannut oikein kuvailla tapetteja (sinänsä aika ihme, kun niitä niinkin tarkkaan kuitenkin joutuu tuijottamaan), kun niistä utelin, eli kiva nähdä kuvia. :)

Muuttointoa ja pikaista elpymistä Felixille. ♥

Riitta kirjoitti...

Felixille isosti parantumisenergiaa ja onnea uuteen upeaan kotiin!

Katjusha kirjoitti...

Hyvällä mallilla teillä siellä hommat! Oi, sitä on kiva sitte muuttaa, niinkuin ihan uuteen muuttaisi!

Minni kirjoitti...

Jos vain remppa- ja muuttohommilta ehditte niin Minnin blogista löytyisi tunnustus kissakolmikolle :)

Minni kirjoitti...

Jos vain remppa- ja muuttohommilta ehditte niin Minnin blogista löytyisi tunnustus kissakolmikolle :)

Saila kirjoitti...

Hienolta näyttää! Toivon kovasti, että Felix paranee <3

ella kirjoitti...

Hyvältä näyttää, erittäin kaunista tapettia! Toivottavasti muutto uuteen kotiin auttaa Felixin terveysongelmiin. Mukavaa syksyä!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä merkkistä tai nimistä tuo tapetti on tuossa alimmassa kuvassa?

Elina kirjoitti...

Anonyymi, hakusanalla JUBILEE 774610 löytyy tuo tapetti :)