perjantai 21. lokakuuta 2011

Magnuksen kanssa eläinlääkärissä

Jouduimme lähtemään tänään Magnuksen kanssa eläinlääkäriin. Poika olikin kolmosista ainoa, joka ei ole pahemmin sairastellut (paitsi jouluna, jolloin kaikki olivat oksennustaudissa).

Puolen päivän jälkeen Magnus alkoi kiertämään vessalaatikolta toiselle. Aikansa aina tikisteli laatikossa, muttei tehnyt mitään. Marmatti vain kulkiessaan ja siirtyi toiselle laatikolle. Kahden maissa poika päätti myös oksentaa ja kylkeäkin tuntui aristavan, joten lääkäriin lähtöhän siinä tuli.


Lääkärissä poika nukutettiin kevyesti ja katetroitiin. Pelkäämiäni tukoksia ei onneksi kuitenkaan löytynyt, eikä liioin tulehdusta tai kiteitä. Näinpä Magnus sai nyt saman diagnoosin kuin Esterkin - idiopaattinen kystiitti. Neljän päivän kuuri Metacamia ja Cystaid-kuuri, näillä mennään nyt alkuunsa. Surettaa, että molemmilla kissoilla vaikuttaisi olevan sama sairaus.

Voi kissa-ressuja, kun tämän elämäntilanteen täytyy niitäkin stressata niin pahasti :(

Kotona on vielä pieni tavarakaaos, vaikka iso osa tavaroista tuntuukin jo löytäneen paikoilleen. Parvekkeen lasitukseen on kuitenkin vielä jokunen viikko aikaa. Josko kissojenkin elämä rauhoittuisi sitten, kunhan päästään kunnolla rauhoittumaan kotiin. Vaikka sitten tietenkin tulee muuttostressikin meille vieraisille! Juuri nyt valvon vielä ja katson hiukan pojan perään, vaikka hienosti hän olikin jo herännyt klinikalla ennen kotiinlähtöä. Vesi maistui hyvin nukutuksen jäljiltä, samoin ruokakin. Pikkuisen taitaa vielä pelottaa tuo reissu, kun mielellään joko ottaa vierellä rapsutuksia tai sitten kyhjöttää yksinään piilosilla. Jospa sen suhteen helpottaisi jo huomenissa.

Kiitämme kovasti Minniä saamastamme tunnustuksesta, palaamme pian sen pariin!

Leppoisaa ja mahdollisimman stressitöntä viikonloppua!

4 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Tsemppiä Magnukselle!

Naukulan Mamma kirjoitti...

Tsemppiä potilaalle ja koko perheelle!

ella kirjoitti...

Voi Magnusta, rapsutuksia potilaalle <3 Voimia muuttoon!

Elina kirjoitti...

Kiitokset kaikille! :)