maanantai 5. joulukuuta 2011

Kolmas, neljäs ja viides

Lauantaiaamuna lähdimme joukolla lähikaupungin joulumarkkinoille. Vaikka markkinat ovat seuduillamme pienet ja eivät edes hirmuisen jouluiset, pidän niiden tunnelmasta yhtä kaikki. Tällä reissulla sain myös suoritettua viimeiset joululahjahankinnat.


Kummitätini hankki reissulla tietokoneen itselleen, joten ilta kului lähinnä tietokonetta asentaessa ja lahjoja paketoidessa.

Toinen adventtisunnuntai kuluikin sitten sukulaisten ja vierailijoiden parissa. Kummitätini lähti kohti kotiaan aamupäivästä. Tämän vuoden vierailu oli hieman edellisvuosia lyhyempi, yhden viikonlopun mittainen. Iltapäivästä vieraisilla piipahti serkkujani. Iltasella olikin sitten Kristiina Braskin joulukonsertti, jota ennen sain vielä lisää vieraita käymään, neljä kappaletta sillä kertaa.


Joulukonsertissa sain taas todeta sen, miten allergikon on toisinaan vaikea mennä minnekään. Paikalla oli nimittäin joulukuusi, ja joulukuusiallergikkona hengittäminen vain vaikeutui loppua kohden. Pakko on myöntää, että useamman kuin kerran toivoin esityksen loppuvan ennenaikaisesti. Onneksi konsertti ei kestänyt hirmuisen pitkään!


Tämä päivä on kulunut hyvin pitkälti ruokavalmisteluiden parissa, huomenna saadaan taas herkutella :)

2 kommenttia:

Naukulan Mamma kirjoitti...

Onpas herkullisen näköinen piirakka!

Elina kirjoitti...

Kiitos! Kyseessä on kulibjaka :)