sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Paluu jouluun - joululahjapeitot

Blogi-hiljaisuuden jäljiltä minun pitänee vielä palata hetkeksi jouluun, sillä mieleni tekee jakaa kanssanne pari jouluksi valmistunutta peittolahjaa:


Ylempi peitto meni lahjaksi isotädilleni ja toinen melkein samanlainen kummitädille, siitä peitosta ei tosin minulle ole kuvaa laisinkaan.

Alempi peitto lähti ystävälleni Puolaan.

Olen niin kovin tykästynyt noihin isoäidinneliöihin, niitä on niin helppo tehdä iltapuhteena silloin, kun ei oikein jaksa ajatella mitään monimutkaisempaa.

Tänä vuonna olenkin ollut jo reippaasti aikaisessa, sillä olen jo aloittanut joululahjakäsitöiden valmistamisen!


4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hihii, no sitähän minäkin, että onpa peitto kuin Puolan lippu! Ihana, tykkään varsinkin tuosta, siinä yhdistyvät perinteinen tekniikka ja neliöt ihan moderniin väritykseen ja värien jännään jakoon keskeltä kahtia.

Saila kirjoitti...

Hei, vielä aiemmasta kaappiaiheesta: en ole laittanut kuvia, kun sain ne kalusteet viime syksynä eikä ne ole mahtuneet mihinkään, vaan ne ovat pressun alla pihalla lavan päällä - toivottavasti kestävät talven! Ne pitää kunnostaa kyllä muutenkin.

Naukulan Mamma kirjoitti...

Taidokasta työtä!

Elina kirjoitti...

Ystäväni on tosiaan puolalainen, ja tämä oli tavallaan yhdistetty hää- ja joululahja hänelle ja miehelleen. Tosin eivät ainakaan vielä raskineet ottaa sitä käyttöön.

Kiitos! :)