sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Elämää lintulaudallaLintulaudan ja lumen myötä mummolan piha on oikein pölähtänyt elämään. Näin viimeisen lomapäivän kunniaksi vietimme kissojen kanssa suurimman osan päivästä ikkunan äärellä ja lasin läpi on nämäkin otokset napattu. Ulkona on pikkuinen pakkanen ja aurinkokin on paistellut koko päivän. Lumi ei ole vielä osoittanut sulamisen merkkejä eikä lämpötilakaan noussut lähellekään niin ylös kuin säätiedotteessa oli ennustettu. Saapa nähdä, miten käy ensi viikon aikana. Vanha kansakin sen jo tiesi - jolleivat lumet tule lokakuussa, eivät ne tule marraskuussakaan. Vielä olisi siis toivoa...

Tänään onkin tosiaan loman viimeinen päivä, kuten tuossa jo mainitsinkin. Viikko meni jälleen uskomattoman nopeasti ja arkeen on pakko palata. Syksy ja alkutalvi näyttäisi hyvin kiireiseltä, saapahan nähdä, ehtiikö kaiken aiotun tekemään. Loma oli kuitenkin hyvä ja kirjojakin ehdin lukemaan useamman kappaleen.

Oikein rauhaisaa sunnuntai-iltaa kaikille!

 

8 kommenttia:

Harmaa kirjoitti...

Orrraava! ORRRAAVAAA KURRE TUU TÄNNE! Leikitään! ORRAAVA!

Mehu kirjoitti...

Oi miten ihania kuvia ja todella ihastuttavan talvista!!! ♥ Kyllähän se on ikävä tosi seikka ettei talvi näin aikaisin tule jäädäkseen.. ó.ò Mutta olet saanut tosiaan nauttia monta päivää talvesta jo näin ennakkoon! :) Ja mukavaa kuulla, että kun kerta lumet tuli jo tässä kuussa, niin ensi kuussa on jälleen luvassa uutta lunta! Toivotaan että pysyvä talvi tulisi taas ajallaan, niin kuin viime vuonnakin. ^^,♥

Mehu kirjoitti...

Ps. Ja saa talvi tosiaan tulla ennen aikojaankin! :D Mutta kunhan ei tule myöhässä.

Mamma N kirjoitti...

Orava on jo vaihtanut talviturkkiin :) Jos nuo on ikkunan läpi otettuja kuvia, niin siellä on totisesti paljon puhtaammat ikkunat kuin täällä!

Mia kirjoitti...

Miten paljon lunta! Ajattelin ensin, että kuvat ovat viime talvelta :) Pihapiirin elämää on kiva seurailla. Miedänkin pihalla viihtyy kurret, linnut, jänikset ja pikkulinnut. Naapurin kissoille se on ns. Ei kenekään maa , jonka poikki kulkureitti käy.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Teillähän on siellä aivan täysi talvi!

Sanna kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste :) Hiukan jouluinen tosin ;) Nappaa mukaan mikäli ehdit!

http://mokinkeittiossa.blogspot.fi/

Elina kirjoitti...

Harmaa: Ei tullu meillekään orrrava sisälle asti leikkimään :(

Mehu: Talvi pitää vielä pintansa, tänäänkin on ollut pakkasta! Toivotaan parasta talven sinnekin tulolle :)

Mamma N: Mummolassa oltiin kuulema pesty ikkunat parisen viikkoa aiemmin :)

Mia: Kyllä, tämän syksyn kuvia ovat :) Eläimiä on ihana seurata!

Myrsky ja Minna: Kyllä ja edelleenkin on!

Sanna: Kiitos haasteesta! :)