perjantai 28. maaliskuuta 2014

Vihdoinkin voin paljastaa...Että tällainen koti meillä nyt on, tai siis ainakin ennen remonttia! Tänään sain avaimet talolle ja ensimmäiset remonttitarpeet tulikin sinne jo kuljetettua.Ihan ensimmäiseksi täytyy alkaa tekemään vahvistettua pohjaa takkaleivinuunille, joka tulee olohuoneen puolelle. Olohuone on niin suuri, että saan mahdutettua sinne helposti tuon uunin, ruokailutilan ja olohuoneen kalusteet.Talossa on keittiön ja olohuoneen lisäksi kolme makuuhuonetta, suurehko vaatehuone (ns. walk-in-closet), ruokakomeroksi muuttuva kylmiö, erillinen wc, kodinhoitotilaksi muuttuva pukuhuone, kylpyhuone ja suuri sauna. Lisäksi sitten työtiloja autotallin ja talon yhteydessä olevan varastotilan verran. Pihalla on omenapuita ja marjapensaita sekä tilaa kohopenkeille ja kasvihuoneelle.

Eiköhän tässä riitä työnsarkaa lähitulevaisuudelle!

14 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Vau, ihana! Onnea uuteen kotiin, tai remonttiin nyt ensin ;-) Iiiiihanat keittiönkaapit, ihan kuin isoäidilläni 70-luvulla, paitsi ne oli hernekeitonvihreät. Ovatko nuokin kokopuuta, vautsivau! Mistä nykyään löytää asunnon, jossa on täyspuiset keittiönkaapit tallella, kysyn vaan... Sä löysit!

Elise kirjoitti...

Näyttää kivalta! Onnea uuteen tupaan :) Keittiö on suloinen väritystään myöten.

Elina kirjoitti...

Kiitos kommenteista Saila ja Elise!

Keittiötä ihailleina tulette pettymään, sillä meille tulee kyllä aika paljon uutta. Tämä aikakausi ei ole erityisemmin mieleeni + kaikki on aika huonokuntoista, joten keittiökin uusiutuu kokonaan. Pitäisiköhän myydä kaapit, kun näillekin löytyy ihailijoita! :D

Kiitos kovasti onnitteluista! :)

Saila kirjoitti...

No hitsi, jos asuisin lähempänä, tulisin hakemaan. Kannattaa ehdottomasti laittaa huutonettiin tms., kokopuisten retrokeittiöiden etsijöitä löytyy varmaankin!

Elina kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Kun tämä kyseinen aikakausi ei itselle kolahda, niin enpä edes tullut ajatelleeksi... Varsinainen entisöijä ja vanhan säilyttäjä olenkin! :P

Sanna kirjoitti...

Onnea, onnea :) Itse olin juuri istumassa iltaa ystävän luona ja haaveilin, että kolmen vuoden kuluttua on asuntolaina maksettu - aikansa kutakin :)

AnnaS kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja remonttiin! Harvinaista, että löytyy noinkin alkuperäisessä asussa oleva asunto. Minäkin bongasin nuo kaapin ovet :) Ja kuinka ihanan suuret ikkunat ♥.

Linda kirjoitti...

Mahtavaa, onnea uuteen kotiin! Tilaa on ruhtnaallisesti. Kissakaverit jo varmaan toivovat leveää ikkunalautaa tuonne lämpöpatterin päälle ;)

Paula kirjoitti...

Onpa sinun tulevassa kodissasi lääniä ja tilaa - myös kissoille. Onnea ja kärsivällisyyttä remonttiin ja uuteen kotiin!

Mehu kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! ^^,♥ Ihanaa!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ♥
Oma tupa, oma lupa! Ja oma piha puineen ja pensaineen, olet onnentyttö!

Elina kirjoitti...

Sanna: Kiitos! Aika aikansa kutakin, todellakin, toivottavasti aikataulusi toteutuu :)

AnnaS: Kiitokset! Pesutiloja vaille alkuperäistä kaikki. Keittiön ovet eivät kylläkään ole umpipuuta, tänään tuli se tutkittua. Vetimet täytynee kuitenkin pelastaa :)

Linda: Kiitos! Kyllä, kissat ottavat varmasti ikkunalaudat käyttöönsä! :)

Paula: Kyllä me tuonne hyvin mahdutaan ja tilaa on sinänsä vähän liikaakin, mutta eiköhän se kaikki kuitenkin tule hyödynnettyä. Kiitos!

Mehu: Kiitos! ♥ Minustakin!! :D

Myrsky ja Minna: Kiitos! Juuri tuota mieltä minäkin olen ♥

Mamma N kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä remppaan!

ella kirjoitti...

Vau! Onnea uuteen tupaan ja uusille tiluksille, kyllä siinä on puna-armeijalla tilaa temmeltää :)

Kuvia ihastellen toivotan tsemppiä myös remonttiin. Kuten muutama muu kommentoija, niin keittiökaappeihin (ja lankapuhelimeen) iskin minäkin silmäni. Kylmiöstäkään en luopuisi kuuna kullan valkeana, jos minulle sellainen suotaisiin :D