perjantai 7. maaliskuuta 2014

Yritteliästä

Huomasinpa juuri, että en ole liikkunut blogistaniassa melkein ollenkaan koko viikolla! Syy tähän on ihan selvästi se, että aloitin maanantaina yrittäjyysopinnot ja aika on kulunut lähestulkoon vain niiden parissa. Opinnot kestävät kolmisen kuukautta ja viikossa koulupäiviä on tällä hetkellä kolmesta neljään. Alunperin olin siinä uskossa, että opintoja saattaisi olla jopa kuusikin päivää viikossa, muttei onneksi sentään (ainakaan koko aikaa -huh!). Näissäkin on jo riittämiin sulattelemista.


Odottavan aika on muuten toooodella pitkä, mutta toivottavasti odottajan tunnelin päässä näkyisi kirkasta valoa tämän kuukauden aikana. Kissat jaksavat silti ilostuttaa puuhillaan, ihan aina.

Katselen tässä nyt parhaillaan vuoroin vaihtuvaa maisemaa; välillä sataa vettä, välillä suuren suuria lumihiutaleita. Kevät vyöryy päälle mitä suurimmalla voimallaan ja kunnollisesta talvesta on turha enää edes haaveilla. Uskottava se on, eikä auta itku markkinoilla. Onneksi keväässä ja kesässä on sentään hyviäkin puolia, paljon valoa ja tuleva kasvukausi, niistä kannattaa toki olla iloinen.

Mukavaa viikonloppua kaikille karvoihin katsomatta!

6 kommenttia:

Mehu kirjoitti...

Tämä talvi on ollut masentava ilmojen suhteen.. Toivotaan että ensi talvi olisi taas oikea kunnon talvi!!!

Paljon tsemppiä yrittäjyysopintoihin ja matkaan kohti omaa yritystä! ^^,

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihana "motivaatiokuva"! Tsemppiä sinulle opintoihin.

Cheri kirjoitti...

Nyt vain opinnoista kaikki irti, niistä varmasti on hyötyä yrittäjän taipaleella. Kissoilla on kyky tuottaa hyvää mieltä.

Paula kirjoitti...

Onnea sinulle opiskeluun! Kissat ovat hyvän mielen tuottajia ja osaavat myös rentouttaa emäntänsä.

Mamma N kirjoitti...

Tsemppiä opiskeluun! Ja jos tuntuu pientä painetta niiden suhteen tulevan, muista että sinulla on parhaat hoitajat kotona. Kannattaa siis silittää kissaa, kahta, kolmea tai neljää välillä!

Elina kirjoitti...

Mehu: Sanoppa muuta! Josko sitä lunta saataisiin ensi talvena, nythän se on jo lähestulkoon kadonnut kokonaan!! :( Kiitos! ♥

Myrsky ja Minna: Kissat jaksavat motivoida aina! ♥ Kiitos!

Cheri: Kiitos, näin aion tehdäkin. Näistä kuukausista on varmasti suuren suuri hyöty! :)

Paula: Kiitos kovasti!

Mamma N: Näinpä, kissat ovat mitä parhaimmat stressinpoistajat! ♥ Kiitos!