maanantai 10. marraskuuta 2014

Häntähuolia


Kävimme viime viikolla Danielin kanssa eläinlääkärissä. Olin epäillyt etteivät anaalirauhaset toimi oikein kunnolla ja erite olikin tyhjennettäessä paksua ja sitä oli suhteellisen paljon. Samalla eläinlääkäri teki huomion, että häntä näyttää aristavan hieman. Saimme kolmen päivän Metacam-kuurin ja eiliseen saakka näyttikin ihan hyvältä.

Eilen illalla sitten sama hännän äkäinen nuoleminen jatkui uudelleen ja näyttäisi siltä, että häntä on kipeä ihan hännänjuuresta ja alapuolelta, yläpuoli ei arista. Menemme nyt keskiviikkona röntgeniin ja rauhoitushan se on tiedossa. Danielin menneisyydestähän ei ole mitään tietoa, joten kyseessä voisi olla jokin vanha vamma. Puuttuuhan pojalta hammaskin ja korvasta on lähtenyt palanen ja on siinä rustottunut reikäkin. Silloin kun Dansku löytyi, luulin sen selkärangan olevan vähän vioittunut, mutta kun poika sai lisää massaa, katosi sekin "epämuodostuma". Niinpä päättelin selkärangan törröttäneen vain laihuuden takia, mutta nyt en olekaan enää varma. Mitään onnettomuutta tai merkkejä semmoisesta en ole nyt huomannut eikä kissojen käytös ole muuttunut suuntaan tai toiseen. Keskiviikkona sitten tiedetään ehkä enemmän, jos kyseessä on joku vamman tapainen. Aina on jotakin huolta, niin se elämä vaan kulkee.

Elina 

11 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Toivotaan että pienen Danielin häntä paranee <3

Mamma N kirjoitti...

No voi hitsi! Toivotaan, että häntä paranee.

leenajapojat kirjoitti...

Voi, onneksi on röntgen keksitty.
Pikku potilaalle voimia ja sinulle myöskin ♡

Paula kirjoitti...

Toivottavasti löytyy selitys ja apu hännän aristukselle. Mukavaa, että Daniel sai huolehtivaisen emännän ja hyvän kodin aikaisempien vaikeuksien jälkeen.

AnnaS kirjoitti...

Toivottavasti häntäasiaan löytyy pikainen apu. Daniel on tosi suloisen näköinen ♥.

Saila kirjoitti...

Ihanaa, että Danielilla on nyt koti ja ihminen, joka huolehtii ♥
Pikaista ongelman selviämistä ja paranemista suloiselle Danskulle!

Mehu kirjoitti...

Daniel on tainnut olla melkoinen gangsteri kun on niin "rähjääntynyt" mies.. ;) Meillä joskus muinoin tuli PHienen hännän juureen mätäpaise ja sekös olikin kipeä. Paise oli tullut ihan vain kolautuksen seurauksena. Toivotaan että Danielinkin häntäkipuihin löytyy jokin vastaava sinänsä harmiton ja helposti hoidettava vaiva. Paljon rapsutuksia Danielille! ♥

Keltsu kirjoitti...

Toivotaan että selviää mikä hännässä oikein on!

Zepa kirjoitti...

Paranemista ja kaikkee parasta toivotellaan!


Herra Harmaalla oli kans nuorena noita anaaliongelmia mutta ovat jo kaukana historiassa, onneksi. Tai onneksi edes ne ongelmat historiassa...

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Oi! Toivotaan ettei tämä ole mitään vakavaa.

ella kirjoitti...

Voi Dania <3 Onneksi on emäntä, joka huolehtii. Toivottavasti punavalkosöpöliinissä ei ole mitään pahasti vialla ja saatte ongelman hoitoon pian.