keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Pian pukki ovella kolkuttaa

Pikkuisilla on ensimmäinen joulu edessä :)

Olen toiminut viime aikoina Pukin apulaisena. Kaikennäköistä pientä on kertynyt jo konttiin, mutta viimeiset nettitilaukset ovat vielä matkalla.
Tilasin kaikille mm. tuollaiset turvavyövaljaat (hyssst!) ->


(kuva lainattu http://www.zooplus.fi/shop/kissat/kuljetus_matkustus/valjaat/142824 )

Minkähänlaiset mahtavat olla... Onko kenelläkään kokemusta? Olemme tähän saakka matkustaneet Atlas 40-boksin kanssa, mutta hitsiläinen kun nuo pienet kasvavat vielä aikansa. Pyörät on kuitenkin hankinnassa boksin alle, sillä ainakin minulta itseltäni tahtoo käsivoimat loppua...
Tällä hetkellä boksissa on kerrallaan painoa semmoiset kymmenisen kiloa, mutta sekin määrä kasvaa vielä!

Magnus ja Ester eivät pelkää laatikkoa, mutta Felix-pienoinen vierastaa nykyisin koppaa. Olisi kätevää jos kissat voisivat istua välillä automatkoilla ihan penkissäkin, irrallaan kun noin montaa ehtiväistä ei voi millään autossa pitää... Onneksi nuo valjaat olivat nyt kuitenkin tarjouksessa, vaikka sitten jäisivätkin käyttämättä!
3 kommenttia:

Linda Peltola kirjoitti...

Valjaat näyttävät käteviltä, en tosin tiedä kuinka toimivat. Pakko vain todeta että tuo malli on kyllä kissojen Hercule Poirot mustine "viiksineen" :D ihana...

Riitta kirjoitti...

Ostin meidän kopanvihaaja-Iitalle turvavyövaljaat, mutta ei olla vielä retkeilty autossa. Iita osaa pitää valjaita ulkoillessa, toivottavasti autoilusta tulisi nyt siedettävämpää... eli kerron kun saan käyttäjäpalautetta ;)

Elina kirjoitti...

Hih, Hercule Poirot..! :D

Riitta, toivottavasti tosiaan helpottaa Iitan matkailu! Odotan mielenkiinnolla sitä käyttäjäpalautetta :)