maanantai 26. maaliskuuta 2012

TunnustusSaimme tällaisen tunnustuksen Paulalta, kiitos!

Tunnustukseen kuuluvat seuraavat asiat:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

2. Seitsemän satunnaista faktaa minusta...

- Olen horoskoopiltani vaaka.

- En pidä juurikaan autoilusta. Olen ajanut äärettömän vähän niinä vuosina kun minulla on ollut ajokortti. Ajaminen on minulle vain välttämätön pakko, mutta nautin kyllä matkustajana olemisesta.

- Fabrizio eli tuttavallisemmin Fabu oli ensimmäinen täysin oma kissani. Lapsuudessani minulla ei ollut mitään karvaisia lemmikkejä, vain kaksi maakilpikonnaa, Milla ykkönen ja Milla kakkonen. Milla ykkönen kuoli -96 ja kai ikävissäni annoin toiselle konnalle saman nimen.

- Olen melkoisen kova Stargate-fani, vaikka aika harva taitaa tietääkään tästä asiasta. Olen katsonut sarjaa niin kauan kuin sitä Suomessa on esitetty ja katson sitä edelleenkin melko säännöllisesti dvd:ltä. Fanitus on edennyt sille tasolle, että minulla on jopa mökillä (!) kaikki mahdollinen dvd-materiaali sarjasta. Unohtamatta tietenkään niitä VHS-kasetteja, joille olen aikanaan tallentanut jaksoja ensimmäisen kerran.

- Kuulun kolmeen yhdistykseen; Kotikissayhdistys KOKIS ry:hyn, Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry:hyn ja Suomen Tolkien-seura Kontu ry:hyn.

- Teini-iässä kirjoitin suhteellisen paljon. Kunnianhimoisin projektini taisi olla kertomus kahdesta haltia-sisaruksesta, mutta projekti jäi hiljakseltaan unholaan. Viime lauantaina löysin kynttiläkippo-kaapistani kynttiläastian (jollaisella voi pitää mm. teepannun lämpimänä), joka kirvoitti tämän asian mieleeni. Astia löysi nimittäin tiensä kertomukseeni Hyvän ja Pahan tiedon patana. Asetin astian nyt parvekkeelle, jotta se voisi palvella myös alkuperäisessä tarkoituksessaan teepannun lämmittäjänä!

- Nuoresta iästäni huolimatta olen jo paluumuuttaja. Asun siis nykyään samalla paikkakunnalla kuin missä olen syntynytkin. Enää en haaveilekaan muutosta minnekään muualle, mutta vanhat talot ovat lähellä sydäntäni ja tahtoisin mieluusti sellaisen itselleni löytää. Vaikka elämä tietenkin kuljettaa ihmistä ennalta-arvaamattomiin paikkoihin, nämä ovat tuntojani tällä hetkellä.

3. Viisitoista bloggaajaa, joille lahjoittaa tämä tunnustus...

Olen huomannut, että osa bloggaajista arvostaa tunnustuksia ja osa ei niistä piittaa laisinkaan. Jatkan edelleenkin linjallani; jaan tunnustusta eteenpäin (hieman pienemmälle määrälle blogeja), mutta sitä ei ole mikään velvoite ottaa vastaan tai suorittaa tunnustuksen tehtäviä, jos siltä itsestä tuntuu!

Dagmarin neulatyyny
Kehräten
Kirpparikeiju!
Koukun viemää
Naukulan kerho
Onni on...
Pömpsälä
Saaripalsta

sekä Ruutin torppa

11 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hahaa.. minä olen myös Stargate-fani!!! En ehkä niin kova kuin sinä ja kaiken lisäksi vielä Atlantis-jaksot on mulle se juttu ;) Kiitos tunnustuksesta!

Elina kirjoitti...

Atlantis on mullekin se isompi juttu... Olin ihan onnessani, kun sain huudettua sellaisen keräilykortin, missä pitäisi olla palanen Rononin takkia! Voihan se olla niinkin että minua on huijattu, mutta onneksi en maksanut siitä kummiskaan maltaita ;)

Miten tämä on voinut mennä multa ohi? Ei ole koskaan tullut puheeksi! Kulkeekohan tämä suvussa...

Viime aikoina minua on ilostuttanut erityisen suuresti Huutiksesta ostamani kahdenkymmenen Stargate-lehden paketti, ai että! :)

Ja ollos hyvä! :)

Sanna kirjoitti...

Ohoh, kiitti kiitti! :)

Elina kirjoitti...

Ole hyvä! :)

Naukulan Mamma kirjoitti...

Kiitos Paljon! Me ollaa pari päivää sitten jo tunnustettu, joten nyt vaan kauniisti kiitetään! :)

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Minäkään en ole innokas autonajaja - jonkun kerran kesässä lainaan autoa isältä ettei ajaminen ihan unohtuisi. Ja olen Kokiksessa jäsenenä. :)

Saila kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta!
Olipa hauska lukea näitä, vai Stargate-fani :-) Joskus olen sitä seurannut kun kanava on ollut auki sillä kohtaa, mutta se ei ole koukuttanut (kuten pienenä intohimoisesti seuraamani taisteuplaneeta Galactica :-D)

Kirsikka kirjoitti...

Kiitos!!

Paula kirjoitti...

Kiintoisia faktoja. Minulla ei ole ajokorttia mutta nautin hyvin paljon autoilusta, siis matkustajana olemisesta.
Ehkäpä bloginpito kirvoittaa aikaisemman kirjoittamisharrastuksesi, tai on jo kirvoittanut.

elämäni matkat kirjoitti...

Hei, löysin blogiisi Saaripalstan kautta ja mielestäni tunnustukset on tosi kivoja juurikin sen takia että antavat vinkkejä kivoista blogeista. Ja onhan paljastuksia kiva lukea myös.
Ihanat punaiset kissukat sulla, tapaamisiin taas!

Elina kirjoitti...

Naukulan Mamma, olkaatten hyvä!

Sirpa (ja Kollo!), mukavaa kuulla muistakin Kokiksen jäsenistä! Kokiksellahan on kova jäsen- ja toimijapula, näin olen käsittänyt, joten mukava tietää konkreettisesti muistakin jäsenistä!

Saila, minä en puolestani ole koskaan katsonut kai yhtään jaksoa Galacticaa! :D

Kirsikka, ole hyvä!

Paula, toivotaan näin! Blogiin ei tosin ole tullut kirjoitettua kovinkaan pitkiä tekstejä, mutta kaikki ajallaan ja paikallaan - ehkä vielä joskus.

Elämäni matkat, kiva kun kävit vieraisilla! Kissat ja minä kiitämme ihasteluista, tapaamisiin!