lauantai 2. helmikuuta 2013

Tortillalasagne

Viime viikolla minun alkoi tekemään aivan hurjan paljon mieli tortillalasagnea ja tänä viikonloppuna sen mieliteon toteutinkin. Ohje on oikeastaan valmisteluiden osalta melkoista pikaruokaa, sillä käytin tähän ohjeeseen noita valmiita kastikkeita.

Tortillalasagne


5-6 suurta tortillapohjaa
600 grammaa broilerinsuikaleita
5-6 keskikokoista tomaattia
1 suuri punasipuli
2-3 valkosipulinkynttä
1 tölkki Santa Marian Pineapple-salsaa
1 tölkki Santa Marian Cheddar-dippiä
n. 1 dl juustoraastetta


Hoida ensin esivalmistelut:
kypsennä broilerinsuikaleet, huuhtele ja viipaloi tomaatit, kuori ja suikaloi sipulit.



Levitä vuon pohjalle hiukan rasvaa ja aseta yksi tortilla pohjaksi. Kokoa pohjan päälle pineapple-salsaa, kanaa, tomaattia, molempia sipuleita ja cheddar-dippiä. Toista niin monta kertaa kuin vuokaan mahtuu. Asettele "kanneksi" vielä yksi tortillapohja ja ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 175 asteisessa uunissa n. 40-45 minuuttia.


Herkullista lauantai-iltaa!

5 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Kuulostaa aika herkulliselta...

Cheri kirjoitti...

Nyt tuli niin nälkä, että lähden leipomaan pinaattipiirakkaa :)

Tiitu kirjoitti...

No nyt minulla vuorostaan alkoi tehdä tätä mieli... :P----

Aika pitkä kypsennysaika verrattuna niihin ohjeisiin, joita olen soveltanut. Niissä on kyllä ollut lämmin kastike ja sipuli kuullotettuna siinä kastikkeen matkassa, se ehkä selittää eron.

Sanna kirjoitti...

En ikinä viitsi tehdä lasagnea, mutta tässä voisi olla ratkaisu :)

Elina kirjoitti...

Myrsky: Olikin oikein hyvää!

Cheri: Pinaattipiirakkakin kuulostaa ihanalta!

Tiitu: Ehkä tuotakin kypsennysaikaa voisi hieman lyhentää koska mitään sillä tavalla "vaarallista raakaa" ei tässä ole. Toisaalta tuossa kansi tuli ihanan rapeaksi ja kaikki kypseni sopivaksi :)

Sanna: Kokeile ihmeessä! :)