perjantai 22. helmikuuta 2013

Kenties orastava flunssa?

Tänään en mennyt laisinkaan kouluun, sillä menin heti aamusta reumalääkärin vastaanotolle selkä- ja nivelvaivoja selvittämään. Kävin myös tilaamassa uudet laatat keittiön välitilaan, jotta päästään hiihtolomalla vähän remonttihommiin. Valitsin aika peruslaatat, sellaiset tummat nykyisten vaaleiden sijaan. Sen jälkeen ajattelin, että ehdin tekemään vaikka mitä iltapäivän ja illan aikana. Uni kuitenkin voitti ja kellistyin torkkumaan Felixin viereen. Siinä vierähti ihan huomaamatta kolme ja puoli tuntia eikä olo ole kovin virkeä vieläkään. Lisäksi lämpö näyttää nousseen muutaman pykälän verran. Liekö sitten orastavaa flunssaa? Täytynee ottaa rauhallisemmin tämä viikonloppu. Sen suhteen olikin siis onni, etteivät tilaamani kävelykengät ehtineet kotiutua tällä viikolla!

Kissat eivät pistä ollenkaan pahakseen sitä, jos ei liikuta mihinkään. Hiljaisuudessa kissatkin torkkuvat ja aina sairastaessa joku yleensä etsiytyy viereenkin. Hirmuisia "sylimyyryjä" kun nämä eivät normaalioloissa kuitenkaan ole.


Ester joskus mummolan pesualtaassa.

Kannattaa muuten tsekata piispa Arsenin tämänpäiväinen artikkeli Savon Sanomista. Teksti käsittelee paavin Benedictus XVI:n eroa ja antaa siihen aika mukavan näkökulman!

Rauhallista viikonloppua!

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi tuota Esteriä!
Pikaista paranemista sinulle, onneksi on seuraa lepäilyyn.

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Ihana Ester! :)

Toivottavasti flunssa kiertää sinut.

Mukavaa viikonloppua! :)

Cheri kirjoitti...

No, nyt selvisi paavin eron syy :) Ihan ymmärrettävää. Kannattaa yrittää nurjetaa flunssa heti alkumetreillä. Kaupunkipäivästä taisin saada tuliaisiksi flunssan poikasen, kurkku tuntui karhealta. Mutta vanha lääkkeeni toimi: unta ja halkaistu sipuli yöpöydälle, oireet ovat jo hävinneet.

Myrsky kirjoitti...

Parempaa vointia sinne!

Paula kirjoitti...

Minäkin luin tänään tuon Savon Sanomissa olleen jutun paavin eron taustoista. :) Parempaa vointia sinulle.