torstai 22. elokuuta 2013

Väriterapiaa

Teen todella harvoin mitään kovin värikkäitä käsitöitä, tai ainakin ne menevät vähintään jollekin eteenpäin. Nyt olen kuitenkin innostunut käymään läpi lankavarastoja ja yksi meneillään oleva projekti on jämälankavarastojen käyttäminen. Niinpä minulla onkin nyt käynnissä elämäni värikkäin käsityöprojekti!Väri-sekoitelmani näyttää kyllä sisältävän melkoisen paljon murrettuja sävyjä, mutta uskokaa kun sanon, että tämä on minulle todella värikästä! Nyt olen syystä tai toisesta oikein innostunut noista hauskoista väriyhdistelmistä ja ajattelinkin, että jättäisin tästä syntyvän työn ihan vain itselleni.

Värikästä loppuviikkoa!


9 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

On ihanaa välillä hullutella. Itse olen koittanut päästä liiallisesta systemaattisuudesta värien käytössä. Tajunnanvirta -menetelmä on välillä ihanan terapeuttista ja lopputulos usein paljon nätimpi kuin liian tarkkaan ajateltu sommitelma. Ihan ehdottomasti jätät työ itsellesi!

Elina kirjoitti...

Ehkä minunkin täytyy opetella tuota heittäytymistä! Katsotaan, miten kissat antavat tuon työn olla. Ovat nimittäin kovia villan perään, mutta täytyy säilyttää käytön ulkopuolella sitten kaapissa! :)

Saila kirjoitti...

Nuo kukkaset ovat kauniita, haaveilen samanlaisesta projektista. Ihania värejä :-)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ihanan värikästä, jatka vain samalla linjalla!

Mehu kirjoitti...

Minä olen värien ystävä.. ja syksyhän on värien aikaa, joten anna mennä vain! :D

Mamma N kirjoitti...

Hienoja värejä!

Toiveestasi laitoin nyt Naukulaan videon. Se on kylläkin Melkein ÄH -elokuva kun pääosan esittäjän replikointi vähän horjui :)

Elina kirjoitti...

Saila: Tee ihmeessä, sopii oikein hyvin jämälangoille! :)

Myrsky ja Minna: Jatketaan! :)

Mehu: Minä taas en, mutta täytyy totutella! :)

Mamma N: Vau, kuinka mahtavaa! :)

Paula kirjoitti...

Tuosta tulee kyllä kaunis peitto. Kunhan jaksat vielä päätellä langat ja yhdistää laput. Siinä vaiheessa minulla työ saattaa jäädä vuosikausiksi seisomaan.

Taika kirjoitti...

Olivatko nämä niitä... Olivatko ne nimeltään afrikankukkia?

En ole käsityöihminen ja koetin kerran väkerrellä juuri tämänmallisia.

Muutaman tein ja sitten menivät hermot. Ajattelen kuitenkin että ehkä vielä joskus. Ja juuri tuollaisia hienoja sekavärisiä minäkin haluan tehdä!