sunnuntai 25. elokuuta 2013

Varsinaista pikakelausta


Kyllä tuntuu kovasti siltä, että aika vain valuu sormien välistä, eikä sille edes mahda mitään! Tunnit kuluvat ja päivät seuraavat toinen toistaan minkä ehtivät. Tulevaa syksyä tarkastellessani huomasin, että minulla on kunnollista, oikeaa vapaata seuraavan kerran vasta lokakuussa. LOKAKUUSSA?! Sehän tarkoittaa melkein jo sitä, että yksi kokonainen kuukausi häviää jonnekin...


Kohta puoliin aloitan myös seuraavan näyttökokeeni, toiseksi viimeisen ennen valmistumista. Näyttötyöni on k-tuoli, samanlainen kuin yksi aikaisemmin laittamani - ne ovat pari.

Ulkonakin tuoksuu jo ihan syksyltä, peltoja puidaan ja ilma raikastuu koko ajan.


Voi, kunpa olisikin parempi kamera! Elämässä olisi niin paljon sellaisia hetkiä, jotka olisi mukava tallentaa parempilaatuisina. Vanha Nikonin järjestelmäkamera, digi sekin, nököttää turhan panttina kaapissa. Kuulema melko tyypillinen vika sille mallille. Särkymisestä saakka olen kuvannut tällä vanhalla Sonyn pokkarilla, mihin olen kyllä melko tyytyväinen. Taitaa olla seitsemän vuotta vanha tällä hetkellä. Uudesta järkkäristä kyllä haaveilen, mutta mikä merkki ja malli, siinäpä pulma!


Kasvimaa kasvaa edelleenkin kohisten. Maistellut porkkanat ovat jo mukavan kokoisia ja mikä tärkeintä, hyvän makuisia. Punajuuret ovat kuitenkin yllättäneet minut suuruudellaan! Miten mahtavia niistä näyttääkin tulevan, vaikka alku oli enemmän kuin epävarma.

Nyt nautiskelemaan vielä jäätelöannoksesta ja Housen viimeisimmästä jaksosta.

Rauhallista sunnuntai-iltaa!

7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oiii miten hienoja punajuuria! Niiden lehdet ovat hyviä salaateissa, ja teillä näyttää olevan tosi hienot lehdet noissa. Meillä päin on jostain syystä paljon kaalin tuholaisia joka vuosi ja kaikkien kaalikasvien lehdet menevät reikäisiksi, no saahan niistä pitsisalaattia ;-)
Kuulostaa hurjalta tuo työtahtisi. Silt, opinnot ovat loppusuoralla, se kai tarkoittaa että on loppupuserruksen aika. Voimia siihen!

Mamma N kirjoitti...

Syksysi vaikuttaa kovin kiireiseltä! Toivottavasti tekeminen on kuitenkin mieluisaa.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Omia punajuuria, nam! Sitten voitkin loihtia punajuuri-suklaakakun oman maan sadosta...

Mehu kirjoitti...

Mitä Houselle tapahtui lopussa? :P
Itse en jaksanut enää seurata niiden vankila-sotkujen alettua.. ó.ò

Elina kirjoitti...

Saila: Aa, enpäs ole tuosta salaatti-jutusta kuullutkaan, tarvitseeko niitä käsitellä mitenkään? Kyllä tässä aika haipakkaa on, mutta ei auta valittaa! :)

Mamma N: Pääosin kyllä, onneksi! :)

Myrsky ja Minna: Nam, olisiko sinulla reseptiä? :)

Mehu: Toistaiseksi House on taas takaisin töissä ja vanha jengikin on taas koossa :)

Mehu kirjoitti...

No sittenhän sitä olisikin mielekästä nyt seurata! :P
Se on ollut kyllä tosi kiva ja "erilainen" sarja. Pidin siitä tosi paljon, mutta sitten siihen alkoi tulla liikaa mukaan "sitä tyypillistä" mitä kaikissa muissakin sarjoissa on.. ó.ò Ehkä tuottajat pelkäsivät ettei sarja enää myy, jos ei ole suhdesotkuja ja rikollisia.. ;)

Elina kirjoitti...

Kaikkihan nykyään on rahasta kiinni :( Mutta katso ihmeessä, josko olis vaikka taas mielenkiintoinen :)