sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Syvä hiljaisuusSyvä hiljaisuuteni on johtunut pitkälti siitä, että nappasin itselleni hyvin tyypillisesti flunssan juuri näyttöviikkojen yhteyteen. Yhtään päivää en ole ollut ainakaan toistaiseksi poissa koulustakaan, mutta antibioottikuurin kävin kuitenkin hakemassa tautiin tortai-iltana. Lisäksi olen saanut nauttia opiskelijatoverini seurasta, sillä hän yöpyy meillä näyttöviikkojen ajan. Siinä sitä puuhaa onkin kerrakseen! Tänään on viikon ainoa lomapäiväni. Nukuin kellonympäri, tosin heräsin aika monta kertaa yskänpuuskaan.

Syksy on saapunut ilokseni! Tästä alkaakin taas se aika vuodesta, josta nautin kaikkein eniten. Kyllä, myös niistä sateisista ja pimeistä päivistä! Kunhan tuo tämän hetkinen näyttö on saatu suoritettua, pääsen nauttimaan syyskuusta täysin rinnoin...

Kodin sisustuksessakin olen hiljakseltaan siirtymässä syksyyn. Löysin yllä olevassa kuvassa esittelemäni tyynyn joku aika sitten alesta, hintaa tyynylle taisi jäädä viisi tai kuusi euroa. Vähän aikaa mietin, että joko nuo lumihiutaleet ovat liikaa, mutta menkööt nyt kuitenkin! Pakkohan se on tunnustaa, että odotan jo ensilunta... Toinen eläinkuosinen tyyny kotonani, olenkohan nyt haksahtamassa muoti-ilmiöön (myöhään, tyylilleni uskollisena)?

Kuitenkin, oikein suloista sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

Mehu kirjoitti...

Katsoin heti että IHANA tyyny! ♥

Minäkin sairastin sen typerän flunssan tuossa kuun vaihteessa. On se kumma miten aina koulujen alkaessa alkaa kaiken maailman taudit kiertämään.. ja jostain sen sitten vain saa, vaikkei olisi itse edes koulussakaan.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Tiedätkö, minäkin katselin samaa tyynyä ja oli läheltä piti etten ostanut. Minä tosin huomasin vain nuo sarvekkaat, lumihiutaletta en noteerannut ollenkaan!

Parempaa vointia sinulle, pahoin pelkään että olen hieman vilustunut:(

Saila kirjoitti...

Toivottavasti paranet pian!
Mulla kesti tosi kauan katsoa tyynyn kuvaa ja hoksata mistä ne lumihiutaleet löytyy. Eli ei se ainakaan sitten minun silmissäni kovin jouluinen/talvinen ole :-D

Mamma N kirjoitti...

Kiva tyyny!

Pikaista paranemista sinne :)