maanantai 1. syyskuuta 2014

SYKSY! ♥


Oi että, vihdoin sitä ollaan taas syksyssä!

Kesän helteet ottivat kyllä ns. koville ja otan tämän ihanan, viilenneen syysilman vastaan täydellä riemulla. Kesä meni tosiaan varsinaisessa "kesäkoomassa" enkä availlut tietokonettakaan liiemmin.


Pihlajanmarjoja on tänä vuonna paljon. Kotipihassa kasvaa muutama pihlaja, joten jonkinmoista hyötykäyttöä näille olisi taas varmaan keksittävä. Ideat ovat tervetulleita kommenttiboksiin!


Nyt syksyn myötä tuntuu taas luonnolliselta istua koneen ääressä. Laitan kyllä jossain vaiheessa joitain kuvia kesän ajalta tännekin. Tuntuu, että olin viime kesänä enemmän liikenteessä kuin moniin vuosiin, vaikka minulla ei juhannusaaton lisäksi ollutkaan yhtään varsinaista lomapäivää. Siitä huolimatta kesä tuntui ikäänkuin lomalta, merkillistä. Kotia ja työtiloja on laiteltu vielä lisää, vaikka varsinainen remontti loppuikin toukokuun loppuun. Moni kohta on toki vielä keskeneräinen, mutta tämän kodin kohdalla tuntuu, ettei tässä nyt varsinaista kiirettä edes olekaan. Ehtiihän tuota, ei tästä toivottavasti ihan heti olla lähdössä minnekään!


Kissoille kuuluu hyvää!

Daniel on hyväksytty laumaan hyvin ja koko sakki on kotiutunut oikein mallikkaasti. Pitää erikseen mainita tuosta hyväksymisestä, että Esterin suhteen lähentymistä tapahtui vasta pari viikkoa sitten. Nyt kaksikko jopa nukkuu vierekkäin päiväunia! Eli pitkään saatiin odottaa näiden kahden tottumista toisiinsa, mutta vihdoinkin tämä läpimurto on tapahtunut ja koko lauma on tyytyväinen.

Uuninpankko on mieluinen paikka torkuille, etenkin silloin, kun uunia on lämmitetty. Kesällä uuni oli viileä, jolloin se tarjosi puolestaan viilennystä. Tosin kesäkuussa uunia sai lämmittää vielä ihan topakasti, mutta heinäkuussa paistettiin vain kerran makkarat, muuten lämmityksestä pysyttiin erillään. Uusi koti on tarjonnut uusia näkökulmia torkkupaikkoihin ja aktiviteetteihin, joten hyvin tässä on kesä mennyt uusille tavoille opeteltaessa. Kun vielä saatiin kesäkuun puolella ikkunat verkotettua, ovat kissat olleet oikein tyytyväisiä olotilaansa.

Kaunista syyskuun alkua!

5 kommenttia:

Mehu kirjoitti...

Erityisen mukavaa lukea kuulumisia sieltäkin päin! :)

Olen joskus juonut kylässä pihlajanmarjamehua ja itse puolestani olen suunnitellut että marjat pitäisi kuivata talveksi linnuille.

Elina kirjoitti...

Kesäkooma alkaa pikku hiljaa varmaan päättyä... :D

Hei tuo marjojen kuivaaminen onkin tosi kiva idea, lintujen ruokintapaikalta puuttuvat enää tarjoiluastiat! Hetki täytyy vielä minunkin malttaa vielä, mutta kelopuu laitettiin maahan jo sitä tarkoitusta varten... ;)

Mamma N kirjoitti...

Onpa paljon marjoja pihlajassa! Syksy on otettu tyytyväisenä vastaan täälläkin. Vuodenaikaihminen kuin olen.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kiva kuulla sinusta enemmänkin. Syksy tosiaan tuli, ja tuntuu siltä että ihan hetkessä. On se jotenkin ihanaa -jää energiaa muuhunkin kuin helteen ja kuumuuden kanssa tuskailuun!

Elina kirjoitti...

Mamma N: Kyllä niitä tänä vuonna on ihan kohtuullisesti!

Myrsky ja Minna: Kyllä, energiaa jää muuhunkin, jollei sitten väsähdä pimeydestä... ;)