maanantai 28. helmikuuta 2011

Kuukauden kootut osa II

Kirjat:

  1. Kuninkaan salamurhaaja (Robin Hobb)
Olen lukenut nyt vielä vähemmän kuin viime kuussa... Lukupiiriin olen lukenut tuota Hobbia ja muuten olen lukenut niitä lehtipinoja pois. Ja kerrankin olen tainnut päästä siihen tilanteeseen, että ei ole oikeastaan yhtään lehtiä lukemattomien pinossa!

Elokuvat:

  1. Antz - muurahaiset
  2. Yksin kotona 4
  3. American Beauty
  4. Wicker Man
  5. Cast away
  6. Karvinen 2
  7. Sinkkuelämää 2
  8. Baywatch; Häät Havaijin tapaan
Enpä ole näemmä katsonut kauheasti laadukkaita elokuvia tässä kuussa. Stargate: Universe-sarja on sitten korvannut ne laadukkuudellaan ;)

Muuta:

Ester leikattiin onnistuneesti. Oli hautajaiset.
Säät ovat kohdelleet kovasti kaltoin; kotona yli kolmenkymmenen asteen pakkaset ja paikkakunnalla n. -38 C. Hyrr. Vesiputki räksähti rikki 25. päivä, eikä vettä tule vielä tämänkään kirjoituksen julkaisuhetkellä. Eikä mitään tietoa sen paluusta ole edes olemassa. Olemme olleet ison osan tästä kuusta kotoa evakossa.
Ja mikä ehkä jossakin määrin ironisinta, rekkasin itseni sitten kuitenkin Naamakirjaan. Toisella nimelläni, mutta kuitenkin. Ei pidä sentään olla aivan kaikkien tavoitettavissa!


4 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Kovasti on ehtinyt sinulle tapahtua. Joskus se elämä vie hurjaa vauhtia eteenpäin ja kun hetkeksi pysähtyy listaamaan tapahtumia, onkin hurjan paljon mahtunut pieneen aikaan!

Miia kirjoitti...

Mulla ois sulle suositeltavana hyvä kirjasarja, jos yhtään mitkään vampyyrijutut uppoaa ;) Eli tuo: http://vampirelovenet.foorumi.org/viewtopic.php?f=27&t=115

Saila kirjoitti...

Huuh, ai vettä ei ole (eikä ehkä tule?!) Voi ei. Parempaa maaliskuuta toivottelen!

Elina kirjoitti...

Katjusha: Niin se vain on, että elämä toisinaan vie. Mutta on vain heittäydyttävä matkaan :)

Miia: Kiitos vinkistä! Kurkkaan heti linkkiä :)

Saila: Ei tule, mutta toivottavasti viikonloppuna/ensi viikolla! Kiitos!