perjantai 1. maaliskuuta 2013

Loma ja kevät ja ja ja...

Sairastaessa menikin hyvä tovi, maanantaina kävin tekemässä neljän tunnin päivän ja voi että, miten väsyttikin illalla. Eilisen ja tämän päivän tein kuitenkin taas normaalisti, mutta melkein viikon kesti tuota kuumeilua. Kahden päivän jäljiltä voinkin todeta onnellisena, että meidän korkeuksillamme tuleva viikko on HIIHTOLOMAVIIKKO! Jes!Loman kunniaksi tietenkin ihan vähän herkkuja ja kynttilänvaloa, mitenkäs muutenkaan... Kokeilkaa ihmeessä pitsakiveä, jos mahdollista! Pohjasta tulee ihanan rapsakka. Tällä kertaa täytteenä tomaattia ja vuohenjuustoa, päällä tuoretta rucolaa, nam...


Eilen opiskelutoverini leikkasi hiukseni ja voi kuulkaas... Hiuksista lähti varmaan lähemmäs 25 senttiä pois! Nyt tuntuukin lähinnä siltä, ettei minulla ole hiuksia laisinkaan. Tänään ostinkin sitten hiusväriä, joten pieniä muutoksen tuulia täällä pyörii parhaillaan. Loma itsessään tulee sisältämään lähinnä kissailua, ulkoilua, kokkailua, kirjoja ja leffoja. Hiukkasen pientä remonttiakin, kuten aiemmin jo hieman vihjailinkin. Tässä loppuun joulupallokavalkadi, jonka virkkasin kipeänä ollessa:Nyt on minulle itsellenikin ensi jouluksi kuusenkoristeita! Ja kai se on tunnustettava, että tänään tein taas jouluostoksiakin... Näin kevään ensimmäisenä päivänä!

7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hihii, jouluostoksia ja joulupalloja :-D Olet ihan mahoton! Ja pidättelemätön!
Ihana pizza, rucola päällä on huippuhyvää. Ja vuohenjuustolla, voi nam, olikin jo valmiiksi vähän nälkä, nyt tuli sudennälkä. Postauksistasi usein tulee ;-)
Kiva kuulla, että olet parempana!

Myrsky kirjoitti...

Olet parantumaton jouluhullu:D

25senttiä pois hiuksista, se on suuri muutos ja vielä uusi värikin. -Voi olla että peilistä sinua katsoo vastaan vieras Elina. Tuo on ihailtavaa rohkeutta.

Sanna kirjoitti...

Nami-pizzaa :P Aina vaan tunkee pizzaan mozzarellaa, vaikka vuohenjuustokin on hyvää - tämän laitan korvan taa :)

Ihania joulupalloja <3 mahtaakohan noita osata heikompikin käsityö-ihminen ;) Tunnustetaan täälläkin, että pari kylpypyyhettä oon alennuksella jemmannut ensi jouluksi ;)

Paula kirjoitti...

Rentouttavaa ja virkistävää viikonloppua sinulle sairastelun ja ja parin työpäivän jälkeen.

Elina kirjoitti...

Saila: Hih, pidättelemättömän mahdoton :D Tuo pitsa onkin huippuhyvää, kannattaa tehdä!

Myrsky: Onneksi kuitenkin jäi vielä tukkaa, vaikka vieläkin tuntuu ettei sitä hirveästi enää olekaan. Hieman vieraalta kuitenkin näyttää!

Sanna: Kyllä osaa! Yksi hyvä ohje on täällä: http://onnenomenia.blogspot.fi/2012/10/virkattu-joulupallo-ohje.html Kokeile ihmeessä! :)

Paula: Kiitos! Eiköhän tässä hiljalleen virkisty :)

Cheri kirjoitti...

Ei ihme, että sinulla ei ole joulustressiä, aloitat valmistelut ajoissa :) Ihanan näköinen pitsaherkku, tuollainen kivi pitää hankkia.

Elina kirjoitti...

Valmistelut on todellakin hyvä aloittaa ajoissa :) Hanki ihmeessä!