perjantai 26. huhtikuuta 2013

Auringonpalvojat

Jaahas. 
Jälleen on viikko vierähtänyt semmoista kyytiä, etten ole kertaakaan ehtinyt avaamaan konetta kotona ollessa. Nyt tuntuu tapahtuvan niin paljon niin lyhyessä ajassa, 
ettei oikein tahdo pysyä muutoksissa mukana.


Tänään on kuitenkin ollut verrattain kaunis keli ja lämmin auringonpaiste. 
Lunta löytyy tosin edelleenkin jonkin verran, etenkin mummolasta.


Kissat pitävät auringonpaisteesta ja parveke onkin ollut yksi 
kevät- ja kesäajan suosikkipaikoista kerrostalossa asuessa.
Kevät tuo mukanaan myös kärpäspaistit!Ihmismamma paahtaa täällä edelleenkin liiketoimintasuunnitelman parissa. Toistaiseksi kasassa on 29 sivua ja 3611 sanaa. En oikeastaan edes tiedä miten pitkä tästä pitäisi tulla, mutta olen kai nyt noin puolessa välissä koko hommasta(?). Toisaalta aloitin noista "helpoista" asioista ja nyt lähestytään niitä asioita, joita varten täytyy erikseen etsiä tietoa ja opiskella esimerkiksi termejä... Noh, huomenna jatketaan! Nyt leikitään ja luetaan samassa kasassa.


Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

9 kommenttia:

Kissa Kermakupilla kirjoitti...

Ihana aurinko! Meilläkin tykätään siitä!

Saila kirjoitti...

Oh-oh, onpa kattava liiketoimintasuunnitelma! Mutta siitä tuleekin varmaan sitten tosi hyvä ja voit heti avata liikkeen ;-)
Ihanaa kahden ja useamman kerroksen väkeä lipomassa huulia kärpästen toivossa!

Elina kirjoitti...

Kissa Kermakupilla: Jee! Auringolla taitaa olla paljon faneja :)

Saila: Hmm, minä en oikeastaan yhtään tiedä minkäpituinen siitä pitäisi tulla. Minulla on vasta maanantaina ensimmäinen palaveri tuota suunnitelmaa koskien, joten kaipa sitten kuulen arviota minkä verran sitä tekstiä olisi suotavaa olla! Toivottavasti se kelpaisi yrityksen perustamiseen :D Kissat saivat vissiinkin yhden paistin, mutta alku se on sekin!

Mamma N kirjoitti...

Siellä on tarkastajat tarkkoina! Onnea töihisi :)

Elina kirjoitti...

Kiitos kiitos, eiköhän ne tästä vielä etene :) Tarkastajat ovat tosiaankin tarkkoina, ettei yksikään mehevä paisti mene ohi suun!

Myrsky kirjoitti...

Jes! Kärpäspaisteja:D

AnnaS kirjoitti...

Hieno punaturkkinen trio ♥.

Elina kirjoitti...

Myrsky: Niinpä, TODELLAKIN jes! :D

AnnaS: Kiitämme! ♥

Sanna kirjoitti...

Meillä kissa vaihtaa talossa paikkaa sitä mukaan, mistä ikkunasta paistaa aurinko :) Vapuksi hän pääsee mökille katsomaan, jos näkyisi muutakin eläimiä kuin naapurin koirat ja ainaiset fasaanit ;)