perjantai 19. huhtikuuta 2013

Iltakuvia


Huhheijaa! Lopetin juuri melkein neljän tunnin paperityöurakan, sillä kirjoitan liiketoimintasuunnitelmaa aina kun ehdin ja jaksan. Vaikka aihe onkin ihan mielenkiintoinen (tosin ei se kaikkein mielenkiintoisin yritystoiminnassa...), niin useamman tunnin kirjoitustyö vie voimia. Niinpä pistin vielä nokkani ulos, sillä sadekin hellitti illansuussa. On lämmintä ja tuoksuu selvästi keväältä.


Ja miten kaunista ulkona olikaan!


Kyllä tuollaisen näyn edessä lepää sielu ja ruumis.

Oikein kaunista viikonloppua jokaiselle!

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onpa kaunis taivas!
Tsemppiä liiketoimintasuunnitelman tekoon, se on kumma kun niitä joutuu tekemään opiskeli sitten mitä tahansa. Olen joutunut tekemään niitä kolme omissa opinnoissani! Eikä niistä silti minusta ollut mitän hyötyä kun perustin yrityksen, mutta ehkä silti piilotajuisesti olikin, mistä sen tietää.
Kivaa että teidän kolmikosta tulee taas lehtijuttu! Ilmoittele sitten kun se ilmestyy.

Mehu kirjoitti...

Oih, teillä on vielä noin paljon lunta! :O <3 Meillä ei ole enää oikeastaan yhtään.. ihan jossain metsän varjoissa vain.. ó.ò

Jaksamista puurtamiseen, vielä on tuoreessa muistissa omakin vastaava väkertäminen. Ja AH! sitä tunnetta sitten kun sen saa valmiiksi, siitä tulee kyllä sitten hyvä mieli. ;)

Myrsky kirjoitti...

Kevät se on todellakin. Viimeisiä lumia viedään meidän pihalta. Iloitaan tästä:)
Kaunista ja aurinkoista viikonloppua sinullekin!

Elina kirjoitti...

Saila: Minä olen koettanut tuota sillä ajatuksella vääntää, että voisin käyttää sitä melkein tuoltaan sitten yritystä perustaessa... Mutta katsotaan nyt! Ilmoittelen :)

Mehu: Kiitos! Minusta tuntuu ettei tuo ikinä valmistu, 3000 sanaa ja risat ja olen vasta ihan alkutekijöissään :D
Lunta on tosiaan vielä ilostuttavan paljon, vaikka toisaalta nyt tässä vaiheessa tahtoisin jo päästä kasvimaan laittoon.

Myrsky: Meillä on vielä suhteessa hyvinkin paljon lunta, mutta näyttää se kevät siitä huolimatta tulevan! Kiitos :)