sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Vuohenjuustobroileria pekonikääreessä


Vapaat sunnuntaipäivät ovat parasta aikaa laittaa ruokaa pitkään ja hartaasti. 
Aina ei kuitenkaan jaksa, joten on hyvä olla takataskussa myös sellaisia "sunnuntai-ruokaohjeita",
joiden valmistamisessa ei mene ikä ja terveys!

Vuohenjuustobroileria pekonikääreessä

broilerin fileepihvejä
aurinkokuivattua tomaattia
vuohenjuustoa
pekonia

Valuta aurinkokuivatut tomaatit (öljyn voi säästää ja käyttää esimerkiksi salaatinkastikkeeseen), suikaloi ja muussaa yhteen vuohenjuuston kanssa. Painele tai nuiji broilerinfileitä ohuemmiksi ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Lisää tomaatti-vuohenjuustoseosta fileelle ja taita kaksin kerroin. Kääräise pekoniin ja ruskista nyytti kevyesti paistinpannulla. Asettele vieretysten uunivuokaan ja paista 200 asteessa n. 40-50 minuuttia TAI kun broileri on kypsää (kypsymisaika vaihtelee aina hieman käytetyn tuotteen mukaan).

Tarjoa esimerkiksi timjamilla maustettujen paistettujen perunoiden ja salaatin kera.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

 


6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onneksi tulin juuri sellaisilta 85-vuotispäiviltä, joissa syötiin navat täyteen, muuten tästä tulisi hirmuinen nälkä :-D

Linda kirjoitti...

Oi mitä herkkuja, nam!

Paula kirjoitti...

Herkullista varmasti, tulee ihan vesi kielelle.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Minua on jo pitkään himoittanut vuohenjuusto... Tuo näyttää herkulliselta!

Elina kirjoitti...

Tämä olikin todella herkullista, suosittelen kokeilemaan! :)

Katjusha kirjoitti...

EIKÄÄÄÄ! Tuli nälkä!