sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Parempaa, kiitos!


Voin jo paljon paremmin! Kiitos teille kaikille kun olette niin runsain mitoin muistaneet minua kommentein ja viestein. Sain tuollaisen reippauslelunkin, niitä minulla onkin kyllä jo aikamoinen määrä kaikista erikoislääkärikäynneistä kertyneinä. Nyt sain tuommoisen lättänän kissanminttuhiiren ja tykkäsin siitä kovasti! Vielä kun toiset eivät yrittäisi varastaa sitä minulta...

Tuosta kuvasta näkeekin minun vasenta korvaa, että kyllä siellä jo pinkkiäkin näkyy ja veriset rokamat ovat vähentyneet melkoisesti. En tykkää yhtään korvatippojen ottamisesta, mutta jo toisena päivänä tulin reilusti pois sängyn alta ja pyysin rapsutuksia. Eilen uskalsin jo puskea korvankin ruttuun ja kun se ei enää sattunut, niin olen jatkanut puskemista runsain mitoin sen jälkeen! Kahdessa päivässä ehtii tulemaan aivan hirvittävä halipula, sitä mieltä minä olen. Kovia ääniä en kuitenkaan kestä vieläkään ja pysyttelen hiljaisessa huoneessa, mutta sinne otan kuitenkin jo mielelläni seuraa.

Torstaina sähisin vielä kovasti siskolle ja veljelle, että minun luokse ei saa tulla. Perjantaina annoin siskon tulla kuitenkin jo noin lähelle eikä riidelty yhtään (muuta kuin ehkä tuosta hiirestä!). Eilen olin pitkän päivän yksin sisarusten kanssa ja voin siitäkin huolimatta hyvin! Juoksen vieläkin korvatropin jälkeen sängyn alle piiloon, mutta en enää pysy siellä kuin ihan vähän aikaa. Sitten tulen pyytämään taas rapsutuksia. Lääkitystä on jäljellä vielä kymmenen päivää, niin minulle on sanottu. En ole kyllä yhtään varma, suostunko ottamaan sitä tököttiä niin pitkään... Mutta jos saan ihan hirmuisen paljon rapsutuksia ja herkkuja ja vaikka jotain lahjojakin, niin pakkohan se on!

Kehräävin terveisin

Felix

7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hyvä Felix! Kiitos kun kirjoitit kuulumisia. Ota vain korvalääkettä niin saat oikein paljon haleja ja rapsutuksia. Mekin lähetetään niitä täältä!

Mehu kirjoitti...

Hyvä että vointi alkaa kohentua ja voi sentään miten mahdottoman hauskan hiiren olet saanut!!! 8) Täältäkin paljon rapsuja, haleja ja suukkoja. :3

Cheri kirjoitti...

Kiva kuulla, että voit paremmin! Koeta kestää kuuri loppuun niin elo helpottuu ja elämä palaa raiteilleen. Hellät silityksen sinne ja pikaisen paranemisen toivotukset!

Mamma N kirjoitti...

Tsemppiä Felix! Rapsutuksia tulee täältäkin runsainmitoin ♥

Harmaa ja Zepa kirjoitti...

Oot urhea superkatti, Felix! Jatka vaan!

Paula kirjoitti...

Felix, tulin ihan iloiseksi, kun luin tästä, että voit jo paremmin. Jatka vain paranemista ja anna panna korvalääkettä, vaikkei se kivalta tunnukaan.

Elina kirjoitti...

Kiitokset! Olen ollut tosi reippaana ja ottanut lääkkeet hirmu hienosti :)