maanantai 6. tammikuuta 2014

Danielin luona kyläilemässä

 Nyt on Danielkin madotettu, samoin muu jengi. Ensi viikolla suuntaamme toivottavasti rokotuksille ja Daniel saa toivottavasti myös sirun silloin. Koskaan en ole siruttanut kissaa muuten kuin leikkauksen yhteydessä, mutta kyllä kai se onnistuu samalla tavoin rokotusreissullakin..? Kun kyse ei ole kuitenkaan isosta operaatiosta. Saataisiin sekin asia hoidettua nyt heti alta pois.


Tämän päivän vietin pojan luona kyläillen, ettei ihan pääse unohtamaan minua. Painoa on tullut lisää ja rohkeus kasvanut, vaikka tiettyjä asioita näyttää edelleenkin pelkäävän. Esimerkiksi pidempiä keppejä (=onkilelut) pelkää kovasti, samoin kohotettuja käsiä ja hyvin äkillisiä liikkeitä. Voisikohan olla niin, että Daniel on tullut kaltoin kohdelluksi joko matkoillaan tai edellisessä kodissaan? Kestää varmaan aikansa, että luottamus kasvaa riittävän vahvaksi eikä niin moni asia pelota enää.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!11 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Voi Daniel. Mitä ikinä on menneisyydessä tapahtunut, tulee tulevaisuus sen varmasti häivyttämään muistista.

Elina kirjoitti...

Mamma N: Toivotaan niin!

Saila kirjoitti...

Hienoa, että komea poika on saanut lihaa luidensa ympärille. Ja ihanaa on sekin, että enää Danielilla ei ole mitään syytä pelätä <3

Keltsu kirjoitti...

Tsemppiä teille luottamuksen rakentamiseen! Harmi kun kissa ei sitä osaa kertoa, mitä se on kohdannut elämänsä/matkansa varrella.

Meillä on kumpikin kissa sirutettu rokotuskäyntien yhteydessä (tosin Ellan sirutusta en koskaan ole nähnyt, kun se oli sirutettu minulle tullessaan). Pieni homma se tosiaan on, vähän rokotusneulaa suurempi neula vain pistetään. Onni ei aikanaan edes koko toimitusta huomannut, kun rapsuteltiin kunnolla etenkin päästä kun eläinlääkäri sirun paikoilleen asetti.

Anne kirjoitti...

Daniel on ihana "mummon" poika <3 Söpö lisä punaisten joukkoon <3

Cheri kirjoitti...

Ilahdun aina kovasti Danielin näkemisestä, tulee hyvä mieli kun taas yksi mierolainen on saanut hyvän kodin. Nero saattaa säikkyä vieläkin äkkinäisiä liikkeitä ja outoja esineitä vaikka olen melko varma, että sitä ei ole koskaan ihminen uhkaillut. Tänäänkin se perääntyi ruokakupilta kun kuljin ohi uunipelti kädessä. Onneksi Danielilla on nyt kaikki hyvin ja luottamus varmasti löytyy kun pääsette muuttamaan yksiin.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Danielia odottavat kissanpäivät ♥

AnnaS kirjoitti...

Daniel on onnenkissa, kun se pääsee teille asumaan ♥.

Mehu kirjoitti...

Meidän kissoja ei ole sirutettu, mutta Sisulta tarkistettiin löytyykö sirua, kun näyttää ihan rotukissalle. Mutta eipä tytöltä sirua löytynyt.
Sisu muös pelkää onkileluja. Samoin hän pelkäsi aluksi jos erehdyin haistelemaan hänen turkkia. ;D Nykyisin saa jo haistella ihanaa kisutuoksua, kunhan haistelee varovasti ja maltilla.. *hih*

Saara kirjoitti...

Meillä Maagi ei edes huomannut sirutusta kun sen huomio oli juuri kiinnittynyt johonkin muuhun, muistaakseni haukkuvaan koiraan tai mukana tuotuihin nameihin... Ei ainkaan meidän lekurin tekemänä ollut isompi juttu kuin rokotuskaan.

Paula kirjoitti...

Ehkäpä teidän kolmikko viimeistään kesyttää Danielin, kun hän ottaa mallia muista kisuista.
Meillä on kahdet pennut sirutettu ja rokotettu ilman nukutusta ja kyllä se hyvin onnistui, vaikka sirutus kai vähän sattuukin.