torstai 2. tammikuuta 2014

Emännän vapaapäivä


Tänään on pikkuemännän vapaapäivä. En tiedä oletteko te muut tehneet samanlaisia huomioita, mutta ainakin meillä poikien huoltaminen jää aina ainoan tytön, Esterin, harteille. Pojat vaivautuvat harvoin pesemään itseään kunnolla, sillä siskon pesulapalvelu kyllä pelaa. Ester huoltaa pojat ja siihen päälle itsensä, mutta pojat pesevät Esteriä hyvin harvoin.  Liekö kyseessä luonnonjärjestys vai mikä, mutta naisen osa taitaa olla melko raskas vaikka olisi kyse vain kissoista... ;)


Nyt neiti näyttää viettävän vapaapäivää (tai ainakin -hetkeä), sillä pojat torkkuvat ja kukaan ei tarvitse pesulapalvelua. Vapaapäivänä kelpaa pelata mielileluilla, kuten Joulupukin tuomilla myyrillä tai ikisuosikilla Kickeroolla!8 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Taitaa tytöillä pelata emovietti ja poijaat käyttävät sitä hyväkseen. Onneksi on henkilökuntaa, joka voi sukia Esteriäkin :)

Anne kirjoitti...

Tarvitseehan "mummon" pieni tyttönenkin vapaa päivän <3

Mehu kirjoitti...

Ihana Ester, niin somia kuvia! ♥ Ja mikä masu!!! :3

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi Esteriä, ihana pikkuemäntä ♥

AnnaS kirjoitti...

Pojat ovat poikia, ilmeisesti myös eläinmaailmassa. Ester on hyvin suloinen ♥.

Mamma N kirjoitti...

Esterillä on kova homma! Kohta vielä kovempi, eikö?

Sofia kirjoitti...

Meillä ei tyttökissaa ole, mutta pesulapalvelut tarjoaa Penni. Kuten myös hiekkalaatikon peittelyn, Morris ei yleensä vaivaudu pissojaan peittämään lainkaan, ja Penni käy sitten 'ei kai taaas...' -ilmeellä kaapimassa pisut piiloon :D

Elina kirjoitti...

Cheri: Totta, kyllä se varmaan on jonkinlaista "emoilua" Esterillä!

Anne: Kyllä tarvitsee!

Mehu: Hih, Esterillä on pitkät mahakarvat! ;)

Myrsky ja Minna: Niin meidänkin mielestä! ♥

AnnaS: Niin, ja ainakin meillä!

MammaN: Niin, saahan nähdä millaista palvelua Daniel toivoo!

Sofia: Voi ei, ihana Penni! Meillä Magnus peittää hiekkalaatikolla muidenkin tuotokset, joten onneksi meillä on jotkin työt sentään jakaantuneet! :D