tiistai 14. tammikuuta 2014

Jännitystä ja turhautumista ilmassa

Täällä on eletty kovin jännittyneessä ilmapiirissä koko tammikuu, mistä johtuen tuntuu siltä, etten osaa tarttua oikein mihinkään ja vaellan vain ympyrää kotona. Tässä välissä oli hilkulla, ettei tullut muuttoa jo ensi viikolla. Potentiaalinen ostajaehdokas kuitenkin perääntyi ja täällä ollaan edelleenkin. Pelottaa että tuo itse katselemani talo ehtii mennä kaupaksi ennen kuin saan tämän oman kodin myytyä... Sekin on ollut myynnissä melkein saman aikaa kuin meidänkin koti, joten ei olisi mikään ihme. Tässä täytynee alkaa miettimään omia vaihtoehtoja ihan urakalla!

Huomenna on muutakin jännittävää tiedossa, menemme nimittäin vihdoinkin eläinlääkäriin kaikki neljä! Tai no, viisi, jos minutkin lasketaan mukaan. Kaikki neljä saavat rokotukset, Felixillä on myös korvatarkastus tiedossa ja Daniel sirutetaan. Sitten onkin tiedossa retki mummolaan, missä ajattelin totuttaa kissat yhteiseloon. Meillä on kotona oikeastaan vain yhteistä tilaa, ainoastaan makuuhuoneeseen voisi sulkea jonkun tarvittaessa. Lisäksi ajattelin, että Danielilla on ehkä turvallisempi olo mummolassa kuin täällä meillä, ettei tule taas muuttoa vieraaseen ympäristöön ja samaan syssyyn vielä kolme uutta kissakaveria. Sitäkin vielä ajattelin, että Danielille olisi varmaan helpompaa muuttaa suoraan uuteen kotiin eikä tämän nykyisen kodin kautta uuteen. Sisäkissaksi opettelu, uusi koti vaelluksien jälkeen ja uudet kaverit ovat varmasti suuria muutoksia kissalle ja en tahtoisi stressata poikaa enää enempää kuin on tarvis. Siinäpä se pulma vain onkin, että milloin tästä oikein päästään muuttamaan!

Olen nukkunut järjettömän huonosti joululta saakka, en saa oikein öisin nukuttua kunnolla ja se kostautuu sitten päivisin joko nukkumalla tai järjettömällä väsymyksellä. En osaa oikein tehdä mitään, elän ikään kuin välitilassa. Hampaitakin olen alkanut puremaan öisin ja siitä seuraa useimmiten järjetön niska-hartiaseudun särky ja päänsärky. Suunnitelmia olisi enemmän kuin pitkään aikaan, mutta ei niitä ei ole olosuhteiden pakosta mahdollista vielä toteuttaa. Taidan olla nykyään huono odottamaan, mutta toisaalta olemme odottaneet muuttoa ja melkein vuoden, ettei nyt sentään ihan lyhyestä ajasta ole enää kyse.

Äh!

7 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Olen vakuuttunut siihen, että asiat ryhtyvät menemään kuin tanssi ja sinä saat taas unenpäästä hyvin kiinni. Kerrothan sitten mieten yhteisolo on lähtenyt käyntiin! Alkujärkytys voi olla kova. Koko nelikolla.

Saila kirjoitti...

Voimia muutostilaan! On totta, että kun suuret kuviot pyörivät mielessä, se vie voimat ja ajan. Joku päivä on sitten taas paremmin, toivottavasti pian.
Järkeviä ajatuksia kissojen totuttautumisesta, näin on varmasti paras. Asiat sujuvat aina jotenkin, koeta vain uskoa kohtaloon, se auttaa tällaisessa tilanteessa, kun ei itse voi asioihin vaikuttaa.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Sinulla on opiskelurupeama takana, ei ihme jos väsyttää. Ja ne muutokset ja eritoten se epävarmuus, ne vievät voimia.

Kyllä se tuosta helpotuu, ihan taatusti. Asioilla on tapana kuitenkin järjestyä, tavalla tai toisella. Tsemppiä!

Katjusha kirjoitti...

Sulla on siellä kovasti muutosta ilmassa. Kun kaikki järjestyy niin pääset sinäkin relaamaan oikeen kunnolla ja alat taas nukkua hyvin. Tsemppiä teille kaikille!

Cheri kirjoitti...

Tuntuu olevan stressiä ilmassa. Uni on tärkeää, pääasia, että joskus ehtii nukkumaan. Laitetaan peukut pystyyn asuntoasioissa ja voimia kaikkiin muutoksiin sekä kisuille että sinulle!

AnnaS kirjoitti...

Varmasti asiat lutviutuvat ja kaikki viisi pääsette muuttamaan uuteen, mukavaan kotiin.

Elina kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteista! Olen taas saanut muutamia asioita eteenpäin :)