torstai 9. heinäkuuta 2009

Onko nyt oikeasti heinäkuu?

Tänään on satanut vettä lähestulkoon koko päivän. Läts läts läts.
Onko nyt ihan oikeasti heinäkuu, vai olenko unohtanut kääntää kalenterin syyskuuhun?
Muutaman päivän on ollut aivan mielettömän kylmää, niin kylmää että olen jopa harkinnut takan sytyttämistä (normaalisti aloitan takkakauden elo-syyskuun vaihteessa). Villasukat ja -takki kuuluvat ehdottomasti päivän pukukoodiin. Kaiken kukkuraksi sain jostain kuumetaudinkin.
Syksy?

Vetämättömän olon jäljiltä en ole pahemmin jaksanut puuhastella mitään ihmeempiä. Ostin muutama päivä sitten uuden puhelimen, sen käyttöä olen koettanut opetella. Joko minä olen niin taukki etten tahdo oppia tuon käyttöä, tai sitten puhelimet ovat monimutkaistuneet. Pitää kamalasti muistella mistä tapahtuu mitäkin, enkä löytänyt edes herätyskelloa ensimmäisenä ilta.
Tekniikan kehitys kulkee aivan liian nopeasti, tai sitten minä liian hitaasti.

Muuten olenkin sitten vain lueskellut ja katsellut televisiota. Ystävä kävi seuranani katsomassa Lostia, molemmat pidämme siitä mielettömästi. Kiitos seurasta :)

Sunnuntaina tuleekin sitten ruokavieraita, menun luominen on käynnissä. Minusta on niin ihanaa laittaa ruokaa toisille ja isommalle porukalle, nyt vain sormet ristiin että olisin terve jo lauantaina.


Milloin kesä palaa takaisin?

3 kommenttia:

elisa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
elisa kirjoitti...

ohho mokailin tossa vähä mutta siis: kerkesitkös parantua ennen vieraitten tuloa? ja heii millon jatketaan losteja? :) (ehkä jopa sellasen ihanan pizzan kera tai jonku muun herrrkullisen hehhe)

Elina kirjoitti...

Nooh, jotakuinkin :) Ensi viikolla kenties?