keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Astiakaapin sisältöä

Otin eilen kuvia astiakaappini sisällöstä, varsinkin kesäisimmistä astioista. Näistä pidän suuresti, osa on uusvanhaa tuotantoa ja yksi ainakin oikeasti vanha, jonka sain kerran lahjaksi. Lisää sellaisia jahloja, kitooos :)
Tällä hetkellä ei taida olla yhtään kuvaa koneella, jossa pöytä on noilla astioilla katettuna, mutta varsin omaa silmää miellyttävä kattaus näillä syntyy. Varsinkin tuon ruususarjan osia minulta löytyy yllinkyllin, on liemikulhoa, kuppia, vatia jne. Ja seuraksi laitan mielellään hopeiset aterimet joissa on kultareunukset. Tervetuloa syömään :)

Olen keräillyt hyvälle ystävälleni vanhoja ja vähemmän vanhoja peltipurkkeja, tässä tämän hetken saldo. Tiedän ainakin yhden vintin, jolta löydän lisää aidosti vanhoja purkkeja ja muutenkin odotan innolla siellä perkkaamista, vanhat jutut ovat ihania.


Mukavaa alkanutta heinäkuuta kaikille!

1 kommentti:

Lennu kirjoitti...

Hei Elina!

Niin romanttisen näköisiä kannuja, aivan ihania. Minun haaveeni on joskus päästä kokonaan eroon astioista, jotka ovat niin persoonattomia - tykkään menneen maailman lumosta. Joitakin ihanuuksia olenkin löytänyt ja niitä meillä käytetään päivittäin.

Nuo kahvipurkit ovat fantastisen näköisiä. Gustav -purkki löytyy minultakin.
Voi kun pääsisikin jonnekin vintille etsimään wanhoja aarteita. Voi sinua onnellista, kun sellaiselle vintille pääset koluamaan.

Mukavaa heinäkuuta!