torstai 30. heinäkuuta 2009

Reissukuvia

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, olimme lähdössä Lintula-Valamo-luostarikierrokselle, ja sillä reissulla vietimme yhden sunnuntain. Perheessäni tämä on ollut varsinainen kesä-traditio, vaikkemme kuulukaan ortodoksiseen kirkkoon. Sää oli kaunis ja reissu mukava;
Ystäväni ja yksi matkaseuralaisistani :)

Samalla matkalla tuli nähtyä myös muutama tiekirkko, sekä pari Kermansaven ja Iittalan tehtaanmyymälää. Reissulta mukaan tarttuikin muutama puuttunut soikea, musta Oliivi-lautanen, sekä saman sarjan siniset keittokulhot. Ostin myös yhden joululahjan, mutta sitä en paljasta!

Välilläkin on ehtinyt taas tapahtua. Olen sairastellut hiukan, nähnyt ystäviä, säilönyt muutaman kymmenen litraa mansikoita (neljä laatikkoa pakastimessa, 20 litraa mehuna sekä 10 litraa hillona!) ja suunnitellut käsitöitä. Varsin sopivia puuhia tähän aikaan kesästä siis.

Ensi viikolla olen lähdössä mökille +sukulaisten luo. Kissapoikaparka ei pidä automatkailusta, mutta pakkohan sitä autossa on istua se matka. Mökillä on kiva sitten katsella esimerkiksi vesilintuja :)

Ei kommentteja: