torstai 13. tammikuuta 2011

Nähdään taas, joulu!

Tähän aikaan vuodesta voinee jo paljastaa edellisen joulun korttimallit;


Ylempi korttimalli lähti yleisesti kaikille tutuille ja sukulaisille, alemmalla Tolkien-aiheisella korttimallilla tehdyt kortit lähti Konnun korttivaihtoon. Ajattelin alkaa väkertämään tämän vuoden joulukortteja jo nyt keväällä, kenties jo tässä kuussa. Ensi syksystä kun en tiedä, ja mieluummin teen aina etukäteen kuin kauhealla kiireellä marras-joulukuussa.

Ajattelin myös linkata mukaan kuvaa itsenäisyyspäivän kattauksesta. Tämäntyyppinen piti tulla joulupäivän kattauksesta viime jouluna, mutta kuten tiedättekin, ei siitä tullut sitten mitään.


Joulu-Magnus


ja puolivuotias Ester;

Olemme ottaneet osaa kahteen leikkimieliseen netti-kissanäyttelyyn. Parempana päivänä Felix treenasi kunnollisempaa näyttelyasentoa, ja tästä lähdetään sitä kehittämään (täytyy muistuttaa pidellyttä ukkia siitä, että laittaa paremmin omat kätensä piiloon ;) ):


Loppuun Magnus uskaltaa jo näyttää kieltä...


ja huiskuttaa hyvästit joululle!2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi että noi sinun kissat on sitten ihania pikku leijona-tiikereitä! *Ihastunutta narinaa ja vikinää*
Siis mun piti sanoa jotakin myös korteista ja kattauksesta, mutta kaikki järkevä ajatus pyyhkiytyi tuossa loppukuvia katsoessa... palaanpa vilkaisemaan...
Niin, kauniit kortit olet tehnyt! Ja kattaus on hieno, tuleehan noita tilaisuuksia taas. Ai niin, sullahan taisi olla joka tilaisuuteen omat lautaset vaimitensenytoli...?

Elina kirjoitti...

Mjar, tiikeri-leijona-puumat ovat ylpeitä ulkonäöstään ja varsin tietoisia ihanuudestaan ;)

Astioita on tosiaankin todella monet, mutta nyt nuo valkoiset ovat vakiintuneet pohjaksi, ainakin tällä hetkellä. Eikä niitä perittyjä ja semmoisia "tunnearvollisia" raski myydä tai hävittääkään... Minussa elää pikkuinen hamsteri!