perjantai 17. elokuuta 2012

Joko syksy saapuu?

Edeltävät päivät ovat olleet täynnä hellettä, painostavaa kosteutta ja hivenen on ukkostunutkin. Siitäkin huolimatta ajatukset hiipivät jo syksyyn ja ainakin minun mieleni on virittynyt kohti syksyä ja joulua.

Kuukauden kuluttua juhlimmekin jo 100 päivää jouluun-päivääkin ja syksy merkitsee myös seuraavaan näyttöön valmistautumista. Aamut ovat vielä melko lämpimiä mutta odotan jo sellaisia kelejä, jolloin saa pukea päällensä villaiset huivit, pipot ja lapaset.

Koulu on alkanut suhteellisen leppoisasti, vaikka ensimmäisen viikon jäljiltä tuntuukin armottoman väsyneeltä ja nuutuneelta. Onneksi tämä syksy on kuitenkin huomattavasti kevyempi kuin viime kevät ja aikaa jää toivottavasti myös levolle. Olen saanut ensimmäiset tilaustyöni ja päivät kiertyvätkin melko tiiviisti niiden ympärille.

 

Yllä oleva kuva on napattu joitakin aikoja sitten mummolassa, ennen koulujen alkua. Kissat saivat keittiön puuhellalle oman peittopesän ja se saikin oikein suuren suosion. Myös syksyllä on mukava rakennella pesiä ja ottaa torkut jos toisetkin. Minustakin on ihana käpertyä torkkupeiton alle sohvannurkkaan ja ottaa iltapäivätorkut.

 Magnuksen mielestä syksyssä on parasta se, että saa tehdä pehmoisia pesiä mitä mielikuvituksellisimpiin paikkoihin!

Milloin ja miten sinun syksysi alkaa?

6 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Syksyllä pitää varautua talven vaikeuksiin keräämällä ruokavarastoa ja tekemällä lämpimiä pesiä.

Myrsky kirjoitti...

Syyskuussa se syksy alkaa. Elokuussa kesä vielä viipyilee. Sitten kun aamulla joutuu lapaset käteen laittamaan, silloin on syksy.

Mehu kirjoitti...

Syksy alkaa siitä, kun kesän jälkeen tulee ensimmäisen kerran tarve lämmittää tuvan uunia.. Tänä vuonna uunin lämmityksen aika tuli jo hyvin elokuun alussa. :)

pirkko kirjoitti...

Hauskoja pesäytymispuuhia.

Mamma N kirjoitti...

Kyllä sitä syksyä on jo hieman ilmassa! Tänäänkin aamu alkoi hurjan sumuisena ja kasteisena.

Elina kirjoitti...

Cheri: Totta! Olen samaa mieltä.

Myrsky: Itse olen ollut melkein aina "kuumaverinen", joten lapasista en ole itse voinut syksyn tuloa katsoa. Mutta muiden lapasista kyllä!

Mehu: Oi, tuvan uuni! Ihana syksyn merkki! <3

Pirkko: Pesiä rakennetaan milloin minnekin, tämä onkin aika hauska peti tosiaan :)

Mamma N: Tosiaankin, meilläkinpäin on auton lasit aamuisin kasteessa ja melko viileääkin on ollut.